Traktor DJ – för dig som är eller drömmer om att bli DJ

person playing dj mixer
Photo by Francesco Paggiaro on Pexels.com

Appen Traktor DJ låter dig mixa, loopa och lägga på effekter samt spara din skapelse i en ljudfil. Själva fundament i att vara en dj är att kunna mixa olika låtar och få till snygga övergångar – här är ditt verktyg!

Skaparna bakom Traktor DJ är det välkända tyska varumärket Native Instrument. De är väletablerade bland djs och skapar både hård-och mjukvaror. Om du själv redan är dj så är du troligtvis välbekant med deras populära program Traktor Pro. Spana in Youtube Videon för att lära dig mer om programmet Traktor DJ!

Appen sköter det snyggt, genom att identifiera hastigheten i låtarna, så att man kan synka dem med varandra. Du kan själv fixa låtarna så att de blir precis som du vill. Låt kreativiteten flöda med att lägga på eq-filter, cue-punkter och effekter samt mixa i realtid. För att göra snygga övergångar krävs det att du gör en smidig överlappning av låtarna.

Traktor DJ hjälper dig också att hitta och rekommendera fler låtar som matchat tonart och tempo i låten du spelar. Detta görs genom att den analyserar ditt iTunes bibliotek. Appen är snygg i sin design och lätt att använda. Såklart krävs det att du övar mycket för att bli skicklig på det du gör. Det gäller allt här i livet. Den kan inte heller göra dig musikaliskt eller ge dig känsla för musik. Men ett bra verktyg kan absolut vara avgörande och hjälpa dig att bli en bättre dj, det är inget snack om den saken. Traktor DJ är en super bra verktyg för djs och för dig som drömmer om att bli det!

https://apps.apple.com/se/app/traktor-dj/id592052832

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nonlineareducating.R.nativeinstruments214&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.