STAR är nya tjänsten att streama på Disney+

woman in white bed holding remote control while eating popcorn
Photo by JESHOOTS.com on Pexels.com

Disney+ försätter addera på mer och mer underhållning, de senaste tillskottet är STAR. För dig som inte redan har skaffat Disney plus kan STAR vara det som får dig att skaffa abonnemanget nu!

Med STAR kan du nu se filmer och serier och originals samt att nytt innehåll läggs till varje vecka. Här kommer det finnas massa kul att upptäcka för er. Ett urval av det som finns är från ABC, Disney Television Studios, FX, 20th Television och 20th Century Studios. På Disney STAR kan du redan nu hitta Titanic, Die Hard, Pretty Woman, Borat, Lost, Ugly Betty, Family Guy och American Horror Story. Listan kan göras mycket längre och som det ser ut kommer det att komma mycket mer!

Filmkväll med GrupWatch

Det finns också nya funktioner på Disney+ som gör att du kan se tillsammans med dina vänner. Du kan helt enkelt skapa virtuella filmkvällar med GroupWatch med upp till sex personer. Man kan streama upp till fem enheter med sitt konto, ladda ner material och se vart man vill samt så kommer det flera nya titlar. Om din enhet har kapacitet så kan du också se i 4K UHD och lyssna Dolby Atmos-ljud. Disny+ abonnemanget höjs nu också från 69kr till 89kr i månaden. STAR lanserades i förrgår, den 23 februari 2021.

disney castle
Photo by Zichuan Han on Pexels.com

STAR kommer verkligen göra att Disney+ nu kommer attrahera en större publik och även vuxna på ett annat sätt en innan. Personligen tror jag att STAR är ett genidrag frän Disneys sida. Alla andra streamingtjänster känner nog att pressen ökar. Tror att vi snarare går mot att spenderar mer pengar på att ha flera streamingtjänster, än att vi går mot att välja bort någon. Och för de som funderat på om de verkligen behöver Disney Plus? Ja du, med STAR blir nog ett kanske troligtvis ett JA!

https://apps.apple.com/se/app/disney/id1446075923

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.