Amazon appen låter dig handla produkter från hela världen

crop unrecognizable woman with online payment via smartphone in park
Photo by Tim Douglas on Pexels.com

Ladda ner appen Amazon för att handla allt från elektronik till heminredning till barnprodukter. De har redan över 100 miljoner nerladdningar och är finns nu i Sverige. Svenska Amazon har egen kundtjänst, fri frakt över 229kr och gratis retur i 30 dagar.

Kategorier

 • Elektronik
 • Mode
 • Bygg
 • Husdjur
 • Böcker
 • Hem och kök
 • Trädgård
 • Sport
 • Leksaker
 • Hälsa
 • Hushåll
 • Skönhet
 • Tv-spel
 • Baby
 • Kontor

I Amazons app kan du enkelt handla produkter från hela världen i en enda app. Det gör att du också kan jämföra olika säljares priser så du kan köpa saker billigare. Läs också recensioner för att se vad andra tyckte om produkten. Tips är att spana in dagen erbjudande också för kolla om du hittar ett super klipp! Du kan enkelt söka efter specifika saker, skapa önskelistor och tryggt beställa hem det. Registrera dig genom att skapa ett konto så du kan få meddelande om när din beställning har skickats. Så innan du köper något nästa gång, spana in Amazons app för att se om de har en bättre deal!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.