Netflix är det självklara valet om du ska välja en streamingtjänst

netflix on an imac
Photo by cottonbro on Pexels.com

Netflix är världens största streamingtjänst för filmer och serier. Här hittar du mängder av innehåll för hela familjen och det svåra är snarare att välja vad du ska se på för det mesta håller hög kvalité!

Egna serier och filmer

Plus det är bara här du kan hitta deras egna serier och filmer som de producerat. Serier som Riverdale, The Crown, Narcos, Snowpiercer och Kärlek & Anarki. Filmer som Eurovision, Till Alla Killar Jag Gillat och Enola Holms. Här har de också sina dokumentärer som Miss Americana Taylor Swift, FORMULA1, Tiger King, BLACKPINK och Michelle Obama min historia

Roligt, spännande och klassiker

Netflix har också många Svenska titlar. Som Millennium trilogin, Kalifat, Mia Skäringer No More To Give och Morran & Tobias. Spana också in Netflix svenska produktioner som Störst Av Allt, RED DOT och Young Wallander samt Kärlek och Anarki. Här kan du också se filmer som gjort världssuccé. Exempelvis så finns Matrix, The Hunger Games och Mad Max. Eller musikal som Mamma Mia. Klassisker som Jurassic World, Sagan om Ringen och Mission Impossible samt 2012. Fartfyllt som i The Fast And The Furious. Spännande som Da Vinci Koden och Sherlock Holmes. Roligt som i Bridesmaids, Ted och Baksmällan.

Om ditt kontot

  • Du kan ha 5 profiler på ett konto
  • Sökfunktioner
  • Rekommenderar liknande titlar
  • Anpassat innehåll för barn
  • Titta offline

Överlägset bäst

Netflix utbud ökar ständigt och producerar numera också egna filmer och serier. Deras egna skapelser är otroligt bra överlag och sätter ribban högt. Deras sätt att producera har verkligen suddat ut gränserna och ökat kvalitén på det du kan se som inte kommer på bio. Tror inte att bio kommer försvinna, utan att det går år det hållet det redan är på väg till. Utan biografer är avsedda som en upplevelse i sig självt. Medan streamingtjänster är för hemmabruk. Själv tycker jag att om du bara ska ha en streamingtjänst så är det enligt mig Netflix som är överlägset bäst!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netflix.mediaclient&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/netflix/id363590051

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.