GoodOnes är de nya sättet att dejta säkrare med BankID

photography of couple holding hands
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

På GoodOnes vet du att de du chattar med är riktiga personer precis som du själv. Och kanske bäst av allt, de som inte kan uppföra sig bli portade på livstid. Gör som många andra och testa själv!

På GoodOnes vet du att de är äkta profiler och att ålder samt kön är sant. Eftersom alla, inklusive du själv, behöver legitimera sig med BankID. Det innebär att alla account är verifierade med sin elektroniska legitimation som motsvara ett fysiskt ID kort eller pass. Du behöver inte vara orolig, GoodOnes kommer inte åt ditt bank konto eller känslig information. Denna säkerhetsåtgärd kommer ge dig schysstare dejting. Vid dåligt uppförande kan man anonymt anmäla den som beter sig illa och då blir de blockerade från att använda appen och kan inte heller skapa nya konton.

Funktioner i GoodOnes

  • Matcha
  • Avmatcha
  • Swipa
  • Gilla
  • Messa

Gratis eller premium?

Slipp dubbel matchningar och creepy meddelanden, för här chattar du bara med de du matchat med. Upplev respektfull och trygg dejting. För att komma igång att swipa och flörta behöver du bara ladda ner appen till din mobil. GoodOnes är gratis att ladda ner men för att få ut de mest av appen så kan du skaffa premium. Kostar från 59sek/vecka och går att betala veckovis eller månadsvis samt för flera månader fram. I Gratis variationen kan du swipa, gilla, SwipeMessa, matcha och avmatcha samt messa. Med premium kan du göra allt det plus se vilka som gillar dig, ångra väster swipes direkt, nollställa dina väster swipes och få tillgång till extra SwipeMessa dagligen. Gör som många andra och testa det nya sättet att deja. Kom igång redan nu och ladda ner GoodOnes genom länkarna under artikeln. Lycka till med dejtande!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wgsa.wgsa&hl=en_US&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/goodones-schysstare-dejting/id1163724733

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.