Wolt – få restaurangmat levererad till din dörr

close up photo of mouth watering sashimi
Photo by Christel Jensen on Pexels.com

Wolt ger dig möjligheten att få mat från din lokala restaurang levererad hem till dig. Här finns allt du kan tänkas vara sugen på att äta!

På Wolt kan du välja att beställa mat som sushi, indiskt, pizza, wok, hamburgare och mycket annat. Om du har ont om tid, är hungrig eller har ett tomt kylskåp är det bara att ladda ner Wolt och välja en restaurang och sedan vilken rätt du vill ha. Inom kort så får du måltiden levererad hem till dig. Betalning hanterar du enkelt i appen.

Wolt finns i flera städer i Sverige. Wolt har samarbete med över 3 700 restauranger runt om i landet.  När du gör en beställning i Wolt så kan du välja att beställd mat ska levereras hem till dig eller så kan du välja att hämta maten på restaurangen när maten är klar. Om du väljer att hämta maten på restaurangen behöver du inte stå i kö för att betala då du redan har gjort betalningen via appen.

Så gör du en beställning med Wolt:

  • Fyll i din adress
  • När du fyllt i din adress så ser du vilka restauranger som du kan välja bland
  • Välj restaurang och gör din beställning
  • Wolt erbjuder en säker och smidig mobilbetalning.
  • Har du valt hemleverans så lagar restaurangen din mat som sedan levereras till dig via bud.
  • I appen ser du nedräkning minut för minut för din order och du kan följa status på din order samt få notiser när det närmar sig leverans.
  • Har du valt pick up så hämtar du maten själv på restaurangen när maten är klar och då slipper du stå i kö för att få betala eftersom betalningen redan är gjord.

Ladda ner Wolt idag och få din favoriträtt levererad till dörren. Med Wolt slipper du gå till mataffären för att handla mat, du behöver inte laga mat och dessutom slipper du all disk.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolt.android&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/wolt-mat-levererad/id943905271

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.