Google Pay gör det lättare för dig att betala säkert utan kort

paying with a smartphone
Photo by Jack Sparrow on Pexels.com

Slipp tänka på att ta med dig plånboken överallt med Google Pay! Trött på att inte kunna köpa en kaffe bara för att inte tog med dig kreditkortet? Då är det här betalsättet för dig. Eftersom du bara behöver ta med dig din mobil för att ha kortet på dig.

Betala med mobilen med Google Pay

Du kommer enkelt igång genom webben eller via appen Google Pay. Sen är det bara att börja att betala med mobilen istället för kreditkort. Här kommer du få bättre koll på dina shopping vanor genom att du kan se alla dina transaktioner. Plus är också att du får poäng när du handlar. Om du ska resa behöver du bara para dina biljetter och resekort så du bara behöver ta med dig mobilen. otroligt praktiskt och säkert!

Genom att använda Google Pay kan du också vara säker på att dina betalningsuppgifter skyddas. De använder en av världens mest avancerade infrastrukturer där känslig information skyddas av flera säkerhetslagar. Ladda ner appen i länken under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.