Let’s Deal är appen för dig som älskar en riktigt bra deal

Let’s Deal är stället där du kan hitta en riktigt bra deal! Hitta kanon erbjudande på allt från resor, restauranger till skönhetsbehandlingar. Här finns det också mängder av olika produkter att klicka hem inom teknik, skönhet och hem samt mycket mera.

Personliga erbjudanden på Let’s Deal

Du får också personliga erbjudanden anpassade efter vad just du tycker om. Du kan också söka specifikt efter saker i närheten och se vad som finns exempelvis just i Stockholm. Där an du då hitta allt från lokala skönhetsbehandlingar eller ditt nya favorit lunchstället. Let’s deal har också en mängd olika produkter som du bara väntat på att hitta till ett bra pris! De har saker till hemmet, mode, elektronik, möbler, inredning, skönhet och hälsa.

Weekends och solresor

Här kan du också hitta grymma deals på resor. Både utomlands, kanske inte just nu under rådande omständigheter och resor i Sverige. Det finns allt från weekends, solresor till övernattning på fina hotell och herrgårdar. Underbart att bara få drömma sig bort. Du kan också spara alla dina favoriter som du hittar och få en enkel överblick över det du valt i varukorgen. I kassan använder du Klarna Checkout själv bestämma betalnings takt. Betala nu, senare eller dela upp betalningen. Super smidigt och enkelt. Gör som många andra redan gjort och upptäck Let’s Deal och ladda ner appen här under!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.letsdeal.letsdeal&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/lets-deal-dagliga-rabatter/id1303646625

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.