PayPal – betala och få betalt tryggt, säker och snabbt

appen paypal
appen paypal

PayPal appen låter dig betala, skicka pengar och få betalt, både enkelt och tryggt. All dina information är också skyddad med kryptering och bedrägeriskydd!

Med PayPal kan du betala och få betalt utan att röra vid något. Med appen kan du skanna säljarens QR-kod och betala säkert. Samma sak om du är säljare kan du låta kunden skanna din QR-kod för att ta betalat. Detta sker tryggt genom mobil till mobil. För att kunna använda appen behöver du ha ett konto och det gäller också mottagaren. De går att enkelt att skapa ett PayPal-konto kostnadsfritt.

  • appen paypal
  • appen paypal
  • appen paypal
  • appen paypal
  • appen paypal

Det här kan du använda PayPal till

  • Överför och be om pengar
  • Få notiser om kontoaktivitet
  • Sök användare med e.ex e-post eller mobilnummer
  • Betala och få betalt utan att röra vid något

Med PayPal kan du skicka pengar och växla valuta enkelt. En ny funktion är också att du kan söka upp användare via exempelvis deras e-postadress eller mobilnummer. Du kan också be släkt och vänner att skicka pengar till dig med bara några klick. Du får också notiser i mobilen så du har koll på dina betalningar som du tar emot eller skickar. Smidigt och bra app att ha göra säkrare betalningar, ladda ner den här under!

https://apps.apple.com/se/app/paypal/id283646709

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&hl=en&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.