EURO 2020 – Följ fotbolls-EM direkt i mobilen

Football on a grass pitch with Sweden Flag

Äntligen är den efterlängtade fotbollsfesten igång, följ fotbolls-EM i mobilen med UEFA:s officiella app – EURO 2020. Njut av fotbolls-EM och följ allt som händer under EM-festen även om du inte är på plats där matcherna spelas.

Martin Garrix, Bono & The Edge at EURO 2020 Opening Ceremony – We Are The People

I appen kan du bland annat se matchschema och du kan följa matcherna minut för minut i appen. Med appen så missar du inga mål som sker under sommarens största fotbollsfest. Fotbolls-EM äger rum 11 juni till 11 juli sommaren 2021. Med UEFA:s officiella app för fotbolls-EM 2020 kan du följa fotbolls-EM i mobilen vart du än befinner dig.

I appen finner du bland annat:

  • Matchschema för EM-2020
  • Uppdateringar från samtliga matcher minut för minut
  • Möjlighet att få notis när det blir mål
  • Uppdateringar från samtliga matcher med resultat
  • Aktuell ställning
  • Statistik
  • Nyheter
  • Information om lag och spelare
  • Du kan välja att anpassa ditt flöde i appen genom att ange vilket eller vilka lag du är intresserad av.

Appen finns på flera språk såsom engelska, tyska och franska. Tyvärr inte på svenska. Ladda ner appen idag så är du uppdaterad på vad som händer under detta efterlängtade EM i fotboll. Denna app är perfekt för dig som följer EM från hemmaplan Är du inte en av de lyckliga som lyckats få biljett till matcherna i EM så är denna app perfekt. Du kan exempelvis följa matcherna live med uppdateringar minut för minut. Få notiser när det blir mål och se resultaten från samtliga matcher. Appen vänder sig även till de som är på plats under fotbollsfesten.

Befinner du dig i en av värdstäderna för fotbolls-EM så kan du även få information om vad som händer där och vad som är på gång och självklart kan du följa alla andra matcher i appen. Upplev sommarens största fotbollsfest med UEFA:s officiella app UEFA EURO 2020.  

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uefa.euro2016&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/euro-2020-official/id1061115611

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.