Arbetsförmedlingen Mina Sidor – appen som underlättar ditt jobbsökande

concentrated female entrepreneur typing on laptop in workplace
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Appen gör enkelt för dig som är inskriven på arbetsförmedlingen att se vad du har gjort och behöver göra samt få in samt aktivitetsrapporter.

För att använda appen behöver du vara inskriven på arbetsförmedlingen som privatperson. Du loggar in i appen genom BANK-ID. På Mina Sidor kan du enkelt gör dina aktivitetsrapporter och anmäla frånvaro. Här kan du göra allt löpande så att det är lättare att komma ihåg. Här kan du också direkt skriva in vad du har gjort som att söka ett jobb, skicka CV eller varit på en intervju. Med deras påminnelsefunktion får du pushnotiser när det är två veckor kvar, en vecka kvar och en dag kvar till din rapport behöver vara inskickad. Så för att underlätta ditt jobbsökande ladda ner appen här i länken under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.