Family island farm game adventure – överlev på en öde ö!

I spelt Family Island får du veta hur du skulle klara dig på en öde ö. Här kommer du få uppleva ett interaktivt äventyr med massa överraskningar.

Möt familjen Bruce och Eve med deras barn Tim och Lizzy som är strandsatta på en ö. Här bor de och måste leva primitiv utan några moderna saker. Du kommer behöva hjälpa dem överleva och bygga upp en stad. Utforska omgivningen och följ med på äventyr tillsammans med dem. Här får du lära känna familjen och ta dem igenom utmaningar och livshistoria. Du kan också anpassa och din farm som du vill och göra det på ditt sätt.

Family Island är ett spel som är en härlig mix av äventyr, utforska och överlevnads spel. Uppgifterna på ön är inte så lätta som du kanske först tror och det blir lätt kaos. Allting startar med att Familjen är ensamma på ön och försöker få hjälp. De upptäcker snart att ingen kommer till deras undsättning och det inte finns mycket att äta. De första man behöver göra är att bygga en hydda och hitta föda till familjen. Efter det kommer spelt ge dig större möjlighet att vara kreativ och komma igång med din farm. Genom att klara av dagliga utmaningar som gör att du kommer fram snabbare i spelet och tjänar pengar. Ett tips för att klara sig bättre i Family Island är att spara så mycket energi som du kan, eftersom det är valuta i spelet.

Upplev Family Island

  • Hjälp familjen på ön
  • Gå på äventyr på ön
  • Starta din egna farm
  • Byt föremål med andra karaktärer
  • Bygg upp din egna stad
  • Anpassa spelet som du önskar

Låt dig svepas med av Familj Island och upplev en modern variation av Stone Age. Ladda ner spelet här under och starta ditt äventyr nu!

https://apps.apple.com/se/app/family-island-farming-game/id1464689103

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MelsoftGames.FamilyIslandFarm&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.