Pedagogiska spel för barn i åldern 2 till 5

calm small ginger girl sitting on table and using smartphone in light living room
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Med appen Pedagogiska spel för barn i åldern 2 till 5 så får du 15 stycken spel för tidig utveckling av ditt barn. Spelen kommer hjälpa de små att utveckla färdigheter som att logik, koordination och minne.

Här finns det spel för alla barn som är både kul och lärorikt. I deras utklädningsspel så ska ni sätta på rätt kläder på ödlan och elefanten. För att förbättra koordinationer kommer man kunna sortera föremål medans man åker pulka. Mönster spelet går ut på att matcha bilder med färg vilket är bra för att utveckla den visuella uppfattningen. Genom deras logiska spel ska du sätta olika djur på rätt ställe. Med deras färgspel kan ni placera rätt djur baserat på deras färg.

Förutom de spel jag nämn tidigare finns det också 123 spel där barnen får lära sig att räkna med siffror. Ett annat är pussel. Här finns det också byggspel, storlekspel och sorteringspel att njuta av. Pedagogiska spel passar barn i dagis och förskoleåldern och är lämplig från två till fem års ålder. Ett riktigt bra spel till de allra minsta och under artikeln kan ni ladda ner appen!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bimiboo.playandlearn&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.