Snake 97: telefonklassiker – upplev det ikoniska spelet Snake

Snake var det populäraste mobilspelet i slutet av 90-talet och början av 2000-talet. Året var 1997 när mobilspelet Snake lanserades och spelet blev omåttligt populärt!

Få en nostalgitripp med Snake ´97

Res tillbaka i tiden med Snake ´97

I slutet av 90-talet fanns inte smartphones. Den telefon som alla ville ha då var en mobiltelefon från Nokia. Det var just Nokia som lanserade mobilspelet Snake. Det förut så populära mobilspelet finns idag som app nämligen Snake ´97. Snake ´97 skapar stor nostalgi och många minnen från tiden då du varje rast satt i korridoren i skolan och spelade Snake. Med appen Snake ’97 så ser din skärm ut som en mobiltelefon från Nokia gjorde för 20 år sedan med en liten skärm och knappar. Kommer du exempelvis ihåg Nokia 3310 med Snake 2?

Nokia 3310

Världens kändaste orm

Snake är spelet där du styr en orm. Ormen växer så fort du tar en punkt eller figur. Du får även poäng när ormen växer när du fångar punkter och figurer (Snake 2). Du får inte styra in ormen i sig själv vilket till slut är omöjligt att inte göra. Innan du till slut styr ormen in i sig själv ska du samla så mycket poäng som möjligt.

Funktioner:

  • Upplev nostalgin. När du spelar Snake i appen Snake ’97 ser din skärm ut som en gammal Nokia mobiltelefon.
  • 7 olika spellägen 5110, 3210, 8210, 8850 och 3310, 3410, 7110. När du startar spelet får du välja mobiltelefon exempelvis Nokia 3210 eller Nokia 3310 etc. Således väljer du om du vill spela Snake 1 eller Snake 2.
  • I Snake 2 kan du bland annat gå igenom väggarna och även samla extrapoäng via bonusfigurer.
  • Samma ljud som det klassiska mobilspelet Snake
  • Du kan välja svårighetsgrad

Återupplev Nokia 3310 i din smartphone

Ladda ner Snake ’97 och upplev nostalgin. Snake ’97 kommer garanterat att väcka minnen. Spelet är väldigt enkelt och det är lätt att bli beroende av Snake. Återupplev hur det var att ha en mobiltelefon med liten skärm och knapptangenter. Har du inte sparat din över 20 år gamla mobiltelefon från Nokia så kan du med appen Snake ’97 ändå få möjligheten att faktiskt spela det klassiska spelet Snake som var så populärt omkring millenniumskiftet.

https://apps.apple.com/se/app/snake-97-telefonklassiker/id438052745

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsd164.snake97&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.