Peak Hjärnträning – håll din hjärna smart med spel

Foto av Andrea Piacquadio pu00e5 Pexels.com

Finns det något bättre än att blanda nytta med nöje, som med spelet Peak Hjärnträning! Här kommer du utmana ditt minne, språk och kritiskt tänkanden samt hålla ditt intellekt på topp.

Peak Hjärnträning är ett kostnadsfritt spel och har över 12 miljoner nerladdningar. Framtaget av framstående akademiker från universitet som NYU och Cambridge. Det fina med det här spelet är att du behöver bara köra 10 minuter om dagen för att få framsteg. Dock är det väldigt roligt så räkna med att det blir mer! I appen finns det hela tiden nya hjärnträningspass att upptäcka.

“Imponerad av diagrammen i Peak, vilka låter dig se dina prestationer över tid”

Wall Street Jurnal

I Peak Hjärnträning kommer du utmana ditt minne och träna upp din uppmärksamhetsförmåga. Här kan du också förbättra dina matematiska kunskaper och problemlösningsförmåga. Andra områden som du kan förbättra är språk, samordning och även känslokontroll samt kreativitet. Du kommer också kunna se vilka kategorier som du presterar bäst i och följ dina framsteg. För att verkligen bli ditt bästa jag så har de en coach som hjälper dig hålla ditt intellekt vid liv.

Det här är Peak:

  • Kostnadsfritt
  • Fungerar offline
  • Över 45 stycken spel
  • Kognitiv hjärnträning
  • Individanpassade träningspass
  • Träna specifika färdigheter

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brainbow.peak.app&hl=en_US&gl=US

https://apps.apple.com/us/app/peak-brain-training/id806223188

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.