Dogo hundens bästa träningsapp med välbeprövad hundträning

adult brown and white pembroke welsh corgi near the body of water
Photo by muhannad alatawi on Pexels.com

Få tillgång till över 100 olika tricks, lekar och träningsprogram till din fyrbenta älskling med Dogo! Här finns allt du behöver som hundägare från valpprogram till gulliga trix till personlig feedback från hundtränare.

Har du precis skaffat en söt liten hundvalp så måste du bara skaffa Dogo och testa deras valpprogram. Med programmet kommer du under 4 veckor träna din valp och lära den 42 tricks som ligg, sitt, kom, gå i koppel och bli rumsren samt hur du använder än kicker. Här får du också hjälp med vanliga saker som din valp troligtvis gör. Som att bita på saker, leker våldsamt eller inte är rumsren. I appen finns också massa roliga trix som snurra, gå fot eller hämta kopplet. Är du osäker på hur utförandet ska se ut finns det också video exempel att kolla på.

Med hjälp av en kicker kan du på ett positivt sätt belöna din hund för bra beteende. Har själv en stor och en liten hund, den här metoden tycker jag verkligen är toppen! Istället för att korrigera det du tycker är fel visar du när din hund gör något bra istället. Det gör att man kommer nära sin hund och att ni tillsammans får en bra upplevelse, Kicken som man använder är en ljudsignal som man använder för att markera exakt när hunden gör något positivt och efter det ger du en belöning. Kom ihåg att ge bra belöningar, alltså din hund ska verkligen tycka att det är smaskens. När vi tränade min hund när hon var en valp så körde vi med torkad lunga och gjorde hemmagjorda köttbullar när det var något extra svårt. Det fungerade hur bra som helst!

photo of different puppies
Photo by Goochie Poochie Grooming on Pexels.com

Funktioner i Dogo:

  • Inbyggd kicker – belöna positivt beteende
  • Över 100 olika trix och kommandon
  • Få feedback från hundtränare
  • Fotoutmaningar och Dogo Community
  • Valpprogram som hjälper alla nya hundägare
  • Grundläggande lydnad och impulskontroll

Du kan också få hjälp med olika saker du vill träna på med din hund. Som lydnad, impulskontroll och trevliga promenader. I lydnad så kan du lära dig hur du ska kommunicera med din hund för att den ska lyssna på dig. Perfekt för att lära inkallning, att inte skälla eller hoppa och sluta dra i kopplet. Med impulskontroll lär du din hund att kunna ha tålamod och uppföra sig fint.

Ni som är hundägare och testat Dogo berätta gärna vad ni tycker för oss, vi uppskattar alltid feedback. Ni kan ladda ner appen i länken under!

https://apps.apple.com/us/app/dog-training-clicker-by-dogo/id1153294767

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.dogo.com.dogo_android&hl=sv&gl=US

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.