Duo SVT– gör ditt favoritprogram ännu bättre och roligare

woman in beige long sleeve shirt sitting on gray couch
Photo by Yan Krukov on Pexels.com

Duo är en app från SVT som ger dig möjlighet att bland annat tävla, chatta, ställa frågor och rösta i några av SVTs populäraste program. Med denna app får du ut mer av ditt favoritprogram på TV!

För visst är det roligare när du får möjlighet att delta och integrera? Det är inte alla som får möjligheten att vara med i På Spåret men med appen Duo får du möjlighet att tävla i just På Spåret eller andra populära program på SVT. Du kan välja att tävla och utmana exempelvis dina vänner eller familj. Ladda ner appen idag och kom lite närmre just ditt favoritprogram.

Med appen Duo kan du exempelvis:

 • Tävla
 • Rösta
 • Svara på frågor i olika Quiz
 • Chatta
 • Ställa frågor (till exempel kan du i appen Duo skicka din fråga till programmet Fråga Doktorn)
 • Spela, tävla och utmana dina vänner
 • Tycka till i debatter
 • Spela när programmet sänds eller via SVT Play när det passar dig
 • Svara på tittarfrågor
 • Önska låtar i Musikhjälpen
 • Skapa en profil
 • Samla troféer

Testa dina kunskaper med quiz

SVTs app Duo ger dig möjligheten att delta och integrera i olika program på olika vis. I appen finner du flera av SVTs program. Välj bland de olika tv-programmen i appen och se vilka aktiviteter som finns för respektive program exempelvis chatt, ställa eller svara på frågor eller tävla. I appen kan du tävla i På spåret eller i Vem bor här, delta i debatter, säll en fråga till programmet Fråga Doktorn, önska låtar i Musikhjälpen, testa dina kunskaper i olika Quiz med mera.

couple love sitting evening
Photo by cottonbro on Pexels.com

I appen finner du bland annat Quiz från programmen Fråga Doktorn och Lilla Aktuellt. Är du den som sitter i tv-soffan och tycker att du kan alla svar i olika tävlingsprogram och skriker svaret rakt ut innan ens tävlingsdeltagarna på TV har svarat. Ta då chansen att tävla genom att ladda ner appen Duo. Få ut mycket mer av dina favoritprogram. SVTs app Duo ger dig möjligheten att interagera och att komma lite närmare just ditt favoritprogramprogram.

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.svt.duo&hl=sv&gl=US

https://apps.apple.com/se/app/duo/id1123082507

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.