Den 14 september lanseras iPhone 13 – serien

apple logo
Photo by Armand Valendez on Pexels.com

Nu behöver vi inte vänta länge till för imorgon så lanserar nämligen Apple iPhone 13. 14:e september är datumet som Apple kommer att lansera telefonen. Apple kommer att ha ett digitalt event där de då de presenterar de nya modellerna i serien iPhone 13.

Det spekuleras mycket och rykten sprider sig om hur iPhone 13 kommer att vara. Vilka funktioner, finesser, vilka färger, vilken design, vilket pris kommer att ha.  Enligt rykte är det fyra nya modeller som kommer att lanseras på tisdag den 14 september.

Det har spekulerats kring de nya modellerna i månader och nedan kan du läsa om några rykten och spekulationer för iPhone 13 – serien.

white iphone xr
Photo by Nana Dua on Pexels.com

Design

Troligen ingen större förändring i design jämfört med föregående modell. Det spekuleras dock om mindre flärp på framsidan och en något större kameramodul på baksidan.

Kamera

Enligt rykten så kommer kameran i iPhone 13 att vara uppgraderad i jämförelse med tidigare modell.

Färger

Enligt rykten och spekulationer kommer iPhone 13 att lanseras i några nya färgval. Ryktet säger att lanseringen kommer att innehålla två eller tre nya färgval.

silver iphone x with airpods
Photo by Jess Bailey Designs on Pexels.com

Batteri

Det sägs att vi kan förvänta oss större och bättre batteri i iPhone 13-serien.

Uppdateringsfrekvens på 120 Hz

Det ryktas om att skärmen hos iPhone 13, i alla fall för några av modellerna i serien, kommer att ha en uppdateringsfrekvens på 120 hz. Idag har de flesta smartphones en uppdateringsfrekvens på 60 hz.

Pris

Prislappen för iPhone 13 förväntas landa på samma nivå som iPhone 12 hade.

Den 14:e september är datumet vi alla väntar på. Imorgon får vi alltså reda på vilka av ryktena och spekulationerna ovan som visar sig vara korrekta. Hoppas ni är lika exalterade som vi är, snart är vänta över!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.