uTalk – hjälper dig att lära dig ett nytt språk

multiracial businesswomen with laptop talking about work
Photo by Alexander Suhorucov on Pexels.com

Med appen uTalk blir det lättare att lära sig ett nytt språk. I appen finner du flera språk så det är bara till att välja ett språk som du är nyfiken på.

I appen finner du massor av användbara ord och vardagliga fraser. Har du varit utomlands men inte kunnat förklara vad det är du vill köpa eller beställa? Har du suttit på ett möte med kollegor från andra länder och inte förstått många ord på mötet? Eller har du precis flyttat till ett annat land? Eller vill du förbättra ditt ordförråd? Då kan vi tipsa dig om appen uTalk.

Appen uTalk:

  • Lär dig ett nytt språk
  • Få ett bättre ordförråd
  • Få bättre uttal
  • I appen finner du hundratals olika språk
  • Gratis nybörjarord för varje språk
  • Upp till 180 timmars språkträning för varje språk
  • Lyssna till hur lokalbor uttalar ord
  • Spel i fem olika svårighetsgrader
  • Olika ämnen

Så fungerar uTalk

I appen uTalk finner du mängder av användbara ord och fraser. Det finns olika ämneskategorier i appen exempelvis mat och dryck, vägbeskrivning och restaurang. Det tar ca två till tre timmar att bli klar med ett ämne. Du behöver inte göra ett ämne i ett svep utan du kan välja att endast göra exempelvis fem minuter åt gången. Det finns över 60 olika ämnen vilket ger ca 180 timmars träning på respektive språk i appen.

Få ett bättre uttal

I appen kan du lyssna till hur lokalbor uttalar orden på sitt språk. Genom att lyssna på hur lokalbor uttalar ordet så kan du själv öva och förbättra ditt uttal. Du kan jämföra ditt uttal med deras. Tycker du att de pratar för snabbt så kan du sakta ner ljudet och lyssna igen och igen.

Bättre ordförråd

I appen finner du massor med ord. Du finner både vardagliga ord och fraser. Till varje språk finner du olika ämnen exempelvis mat och dryck och siffror.

Spel och motivation

I appen finner du fem spel i olika svårighetsgrader. Genom att spela spelen flera gånger så kan du se vilka framsteg du gör. Att du kan se dina resultat och framsteg kan göra dig mer motiverad.

Prenumeration

Du kan prenumerera på uTalk du kan även välja att köpa endast ett specifikt språk eller ämne. Att lära sig ett nytt språk är både roligt och användbart. Ladda ner appen uTalk och vässa dina språkkunskaper. Ladda ner appen här under till Iphone och Android!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.