MyTherapy – piller påminnelse och medicinering

close up portrait of a young woman typing a text message on mobile phone
Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

MyTherapy är din personliga piller-påminnelse! Alla som behöver ta mediciner varje dag eller behövt under en period vet hur jobbigt det kan vara att hålla koll på tiden.

Här kan MyTherapy hjälpa dig och låta dig fokusera på sånt du vill. Det är inte den lättaste uppgiften alla gånger att ha koll på när du ska ta dina piller. Här kan du ställa in klockslag och mediciner som ska tas och så får du påminnelse om att ta dom. Så att du slipper att glömma!

Förutom att bli påmind om när och vilken medicin du ska ta, så finns de flera användbara funktioner. I Appen MyTherapy kan du också hålla koll på din vikt, aktiviteter och blodtryck samt olika mätningar. Du får också en översikt över din hälsa.

Du får en dokumentation av det som går bra och dåligt. Vilket hjälper användarna att se vad som skulle behöva ändras. MyTherapy låter dig också skriva ut hälsorapporter som du också kan dela med din läkare. Appen är Gratis och de skriver själva att den alltid kommer att vara det. För din trygghet så kan MyTherapy användas utan att registrera känsliga personuppgifter och inte lämnas till en tredjepart.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.