BokaBord – gör det smidigt för dig att boka bord på de bästa restaurangerna

Foto av fauxels pu00e5 Pexels.com

BokaBord – Restauranger i denna app kan du enkelt boka bord på olika restauranger rumt om i landet!

Kolla på Youtube klippet för att lära dig mer om appen!

Med appen BokaBord är det smidigt att boka bord och du slipper att gå in på varje restaurangs hemsida för att se om det finns ett ledigt bord.  Eftersom du ser alla restauranger som har ett ledigt bord kan du även få tips på andra restauranger än de som du vanligen går till. Ange i vilken stad, hur många ni är i sällskapet och vilken tid ni vill äta när du söker efter lediga bord. 

Foto av RODNAE Productions pu00e5 Pexels.com

Appen BokaBord

  • Boka bord på restaurang direkt i appen
  • Visar endast de restauranger som har lediga bord
  • Få tips om restauranger
  • Sök efter restauranger nära dig
  • Spara dina favoritrestauranger
  • Läs guider och artiklar
selective focus photography of pasta with tomato and basil
Photo by Lisa on Pexels.com

Sista minuten

Är du ute i sista minuten med att boka bord så är denna app perfekt. Jag vet när jag själv har kommit på en fredagseftermiddag att jag vill gå ut och äta senare samma kväll. Flera gånger har jag sökt på ett tiotal olika restaurangers hemsidor och då sett att de har fullbokat. Men med appen BokaBord slipper du detta tidskrävande moment då du med endast en sökning ser alla restauranger som har lediga bord, mycket smidigt.

hamburger and fries photo
Photo by Jonathan Borba on Pexels.com

Tips

När du söker efter lediga bord fyller du i hur många ni är, i vilken stad och när ni vill äta. När du gjort din sökning får du en bra överblick över vilka restauranger som har lediga bord.  Här kan du  få tips om restauranger som du inte har besökt tidigare. I appen kan du även få tips på restauranger via guider, listor och artiklar. Nedan ser du några exempel:

photo of cooked food
Photo by Sebastian Coman Photography on Pexels.com
  • Restaurangen i svenska fjällen – här är våra favoriter
  • Sveriges Michelin-restauranger 2021 – alla stjärnkrogar
  • Barnvänlig restaurang Stockholm – hit kan du gå med barn
top view photo of skewers
Photo by Ella Olsson on Pexels.com

Slipp stressen

Att boka bord ska vara smidigt och det blir det med appen med BokaBord. Du slipper söka på varje restaurangs hemsida för att se om de har lediga bord. Med endast en sökning kan du se vilka restauranger som har plats. Med denna app blir det lite enklare att boka bord och du slipper stressen och pressen som det kan innebära att vara ansvarig för att boka bord och hitta en bra restaurang. Ladda ner appen och njut av era restaurangbesök.

Smaklig måltid!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.