Airbnb – hitta det perfekta semesterboendet eller hyr ut ett rum eller en stuga

Foto av Asad Photo Maldives pu00e5 Pexels.com

Airbnb har ett stort utbud på boenden som hyrs ut en kortare tid och du kan finna många unika boenden. Många gånger kan Airbnb vara ett billigare alternativ. Vill du tjäna lite extra kan du även välja att hyra ut exempelvis ett rum eller en stuga via appen Airbnb.

black and grey bedspread on bed and pillow
Photo by Pixabay on Pexels.com

Airbnb – för dig som gäst

Med appen Airbnb får du möjlighet att hitta det perfekta semesterboendet. Det är miljontals boenden som hyrs ut via Airbnb. Du finner Airbnb i många länder runtom i världen. I appen finner du exempelvis både, hus, lägenheter och stugor som hyrs ut. Har du husdjur kan du välja att söka efter boenden som tillåter husdjur. Du kan även välja att söka efter exempelvis ”Resmål till naturen” eller att söka efter ”Unika boenden”. Du kan finna unika boenden och du kan hitta boenden mitt i staden men även boenden som är mer avskilt exempelvis ett boende med strandtomt. Du kan boka boende direkt i appen. I appen kan du också skicka meddelanden till den värd som hyr ut boendet. Du kan spara boenden i en önskelista så har du boenden samlade för kommande resor.

lakeside wooden house with view of mountains
Photo by Alexey Avilov on Pexels.com
 • Söka efter semesterboende och upplevelser
 • Boka semesterboende och upplevelser
 • Söka både efter sista-minuten och längre vistelser
 • Spara ditt favoritboende
 • Du kan även spara favoriter avseende upplevelser
 • Lägga till upplevelser i din resplan
 • Kommunicera med uthyrande värd
turned off flat screen tv
Photo by Pixabay on Pexels.com

För dig som är värd

Airbnb ger dig möjlighet att hyra ut om du exempelvis har extra utrymme i ditt boende eller har en stuga som du inte själv utnyttjar hela sommaren. Med Airbnb får du alltså möjlighet att tjäna lite extra genom att du hyr ut. I appen kan du kommunicera med dina hyresgäster och svara på gästernas frågor. Airbnb ger dig även möjlighet att vara värd för upplevelser. Genom att vara värd för en upplevelse får du möjlighet att exempelvis visa upp din stad, kultur eller hantverk.

Foto av Julius Silver pu00e5 Pexels.com
 • Möjlighet att hyra ut exempelvis din stuga eller extra utrymme i ditt boende
 • Hantera dina gästers bokningar direkt i appen
 • Kommunicera med dina gäster i appen
 • Uppdatera uppgifter om tillgänglighet avseende annons och kalender
 • Få tips till dig som är värd
 • Möjlighet att vara värd för en upplevelse
modern building against sky
Photo by Expect Best on Pexels.com

Med appen Airbnb kan du hitta det perfekta semesterboendet. Både om du söker efter ett boende mitt i stan eller ett hus vid stranden eller ett boende nära skidbackar. Upptäck nya platser och upplevelser med appen Airbnb!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.