Apparna för att enkelt hitta och boka bord, boende eller behandlingar

woman in bathrobe sitting on bed
Photo by cottonbro on Pexels.com

Visst är det underbart när tekniken gör livet lite enklare? Det är just vad de här apparna gör för dig. Oavsett om du vill hitta ett skönt semester boende, en lyxig kväll på restaurang eller bara skämma bort dig själv med en härlig spa dag!


Trivago

Trivago hjälper dig att hitta det bästa hotellet till det bästa priset. Trivago jämför priser hos hundratals bokningssidor. Genom att använda Trivago får du ta del av rabatter och erbjudanden och du vet att du får det billigaste priset när du bokar hotell. Använder du Trivago så sparar du pengar när du bokar hotell och du slipper således att spendera hela semesterkassan på boende.

white outdoor umbrellas near swimming pool
Photo by wewe yang on Pexels.com

TheFork

Appen TheFork kan underlätta ditt val av restaurang. Vet du inte vilken restaurang du ska välja så kan du ladda ner appen TheFork. I appen finner du tusentals restauranger i Sverige men även restauranger i flera andra länder i Europa. Ladda ner appen idag och ta del av olika erbjudanden.

man in white top standing beside plates
Photo by Rene Asmussen on Pexels.com

Hotels.com

I appen Hotels.com är utbudet stort. Här kan du välja mellan både hotell, resorts och vandrahem etc. Här finner du semesterboende i olika prisklasser. Det enda du behöver göra är att fylla i vart och när du ska resa och sedan visas en lista med förslag på hotell och andra boenden

home interior with bed near tv and curtains on window
Photo by Max Vakhtbovych on Pexels.com

BokaBord

Med appen BokaBord är det smidigt att boka bord och du slipper att gå in på varje restaurangs hemsida för att se om det finns ett ledigt bord.  Eftersom du ser alla restauranger som har ett ledigt bord kan du även få tips på andra restauranger än de som du vanligen går till. 

brown soup in white ceramic bowl
Photo by Foodie Factor on Pexels.com

BokaDirekt

Med appen kan du boka behandling hos över 14 000 specialister inom hälsa, skönhet, träning och välbefinnande. I appen kan du boka både tid för klippning, ansiktsbehandling, massage, fillers och mycket mera. Allt samlat i en och samma app.  

an elderly having a haircut
Photo by Kampus Production on Pexels.com

Airbnb

Med appen Airbnb får du möjlighet att hitta det perfekta semesterboendet. Det är miljontals boenden som hyrs ut via Airbnb. Du finner Airbnb i många länder runtom i världen. I appen finner du exempelvis både, hus, lägenheter och stugor som hyrs ut.

black fabric sectional sofa near glass window
Photo by Pixabay on Pexels.com

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.