HBO Nordic har blivit HBO Max

Foto av Ricardo Ortiz pu00e5 Pexels.com

Den 26 oktober lanserades HBO Max i Sverige då den ersatte den tidigare streamingtjänsten HBO Nordic. HBO Max erbjuder ett maxat utbud av filmer och serier. HBO Max har ett stort utbud av underhållning och erbjuder underhållning för hela familjen. Appen HBO Max ger dig tillgång till tusentals timmar av underhållning. Underhållning från bland annat Warner Bros och från Max Originals.

Appen HBO Max:

  • Stort utbud av underhållning
  • Se populära filmer, dokumentärer och serier
  • Upp till fem användarprofiler
  • Möjlighet att ladda ner filmer och serieavsnitt och kolla när du är offline
  • Underhållning för hela familjen
  • Streama på tre enheter samtidigt
  • Låg månadsavgift

Lanseringskampanj

HBO Max har en lanseringskampanj till och med den 30 november 2021. I samband med lanseringen av HBO Max den 26 oktober så kom ett erbjudande till nya kunder. Nya kunder kan till och med den 30 november i år teckna abonnemang på HBO Max till halva priset. HBO Max kostar 89 kr i månaden. Erbjudandet som gäller till den 30 november innebär en månadskostnad för endast 44,50 kr i månaden. Rabatten gäller sedan livet ut eller så länge du väljer att behålla ditt månadsabonnemang. Om HBO Max framöver väljer att höja priset kommer du som tecknat abonnemang innan den 30 november få betala halva priset på den nya avgiften.

Till dig som haft konto hos HBO Nordic

HBO Max har ersatt den tidigare streamingtjänsten HBO Nordic. Du som har prenumererat på HBO Nordic kan logga in på HBO Max med de inloggningsuppgifter du hade till HBO Nordic. Dessutom blir kostnaden 20 kr mindre i månaden jämfört med tidigare när du aktiverat ditt konto hos HBO Max.

Ladda ner appen HBO Max och få tillgång till ett stort utbud av filmer, serier och dokumentärer. Passa på att bli ny kund hos HBO Max innan den 30 november och få 50 % rabatt på månadsavgiften livet ut.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.