Happn – träffa personen som du har spanat in

Foto av cottonbro pu00e5 Pexels.com

Happn är en dejtingapp som har miljontals användare. Happn bygger på att era vägar har korsats i verkliga livet! Att ni exempelvis har passerat varandra, i kollektivtrafiken eller befunnit er på samma fik. När du korsar väg med andra som också använder Happn så ser du den personens profil i din app. I appen kan du gilla profiler, skicka en FlashNote etc. När ni gillar varandra så har ni en Crush och kan skriva till varandra eller ha ett videomöte. 

man and woman beside wooden hand rail beside body of water
Photo by Paweł L. on Pexels.com

Appen Happn:

  • Många användare
  • Få falska profiler
  • Era vägar har korsats i verkliga livet
  • Du kan fylla i vad du söker, exempelvis att du söker ett kärleksförhållande
  • Trygg och användarvänlig app
  • Logga in med Apple ID, Facebook eller telefonnummer (detta för att undvika falska profiler)
  • Appen är kostnadsfri men det finns också en premiumtjänst

Ömsesidigt intresse

Appen bygger på ömsesidigt intresse. Båda ska ha gillat varandra för att det ska bli en Crush. Personer får inte reda på att du har gillat deras profiler om inte personen också gillar din profil. När ni båda har gillat varandra har ni en Crush och ni kan skriva till varandra. Ni kan även välja att ha videosamtal. En möjlighet som finns i appen är att skicka en FlashNote. Det är ett sätt att skicka ett meddelande utan att ni har fått en Crush, dvs att ni båda har gillat varandra.

two women holding long stem wine glasses with red liquid
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Era vägar har korsats

Happn bygger på att era vägar har korsats i verkliga livet. När du korsar väg med andra som också använder Happn så ser du den personens profil i din app. Kanske befinner ni er just nu på samma fik eller har ni setts i kollektivtrafiken etc. Att du endast får upp profiler över personer som du korsat vägar med i verkliga livet betyder att ni ofta rör er i samma områden. Kanske är du för blyg för att gå fram till den snygga killen på ditt stammisfik. Då kan du gå in på Happn och se om hans profil dyker upp där och säga hej via appen Happn först. En fördel som brukar lyftas med Happn är att de profiler som du får upp i appen är personer vars vägar har korsat dina i verkliga livet.

sea sunset beach couple
Photo by Pixabay on Pexels.com

Premium

För att kunna få tillgång till alla funktioner och fördelar i appen så finns det ett premiumabonnemang. Med premium kan du bland annat se en lista som visar vilka som har gillat dig. Du har möjlighet att skicka upp till tio FlashNotes per dag. Med premium har du möjlighet att ange fler kriterier och på så sätt får du se profiler som matchar dina önskningar. Du kan även bestämma när du vill vara osynlig. Detta och fler funktioner får du tillgång till om du har ett premiumabonnemang.

Foto av Lina Kivaka pu00e5 Pexels.com

Fördelar och nackdelar

Användare av appen lyfter ofta att det är positivt att få se profiler över personer där era vägar har korsats. En annan fördel med Happn är att du kan ange vilket typ av förhållande du är ute efter exempelvis ett kärleksförhållande. En nackdel är det krävs att du har ett premiumabonnemang för att du ska få tillgång till alla fördelar med appen.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.