Favorit appar som finns som Lite – spara plats och mobildata!

person holding iphone showing social networks folder
Photo by Tracy Le Blanc on Pexels.com

Bland våra favorit appar i Lite format hittar du Facebook, Twitter och Tinder samt Pinterest. Som både spara plats i din mobil, går att köra i sämre förhållanden och sparar på din mobildata. Se till att du aldrig behöver vara utan dina älsklings appar!


Facebook Lite

Med Facebook Lite kan du enkelt hålla kontakten och se vad dina vänner gör på online. Det är alltså en komprimerad variation som gör att den tar mindre plats i din telefon och den fungerar även i 2G. Här finns även många av de mest användbara funktionerna i appen också. Du kan band annat hitta vänner, lägga upp statusar, dela foton, gilla och kommentera bilder samt köpa och sälja på Facebook Marketplace.


SkyView Lite

Med appen SkyView Lite kan du fortfarande upptäcka stjärnorna runt om dig. Ta bara upp din mobil och rikta den mot himlen för att utforska din omgivning. Här kan du se galaxer, stjärnor, konstellationer och planeter samt satelliter. Genom AR (Augmented Reality) kan du dag som natt identifiera objekt. Appen tar mindre plats än originalet, du behöver inte heller WiFi, Data Signa eller GPS för att använda appen. Så den fungerar oavsett om du åker båt, campar eller flyger.


iKörkort Lite

Appen iKörkort Lite är en begränsad variation av iKörkort. Här kan du se alla vägmärken och läsa hela körkortsteorin gratis. Så förutom att den är liten så det är också perfekt för dig att prova innan du köper appen. Fullversionen av iKörkort kostar 199 kr. Du behöver bara betala en gång sen är appen din för alltid. För att göra pluggandet lättare och roligare och för att få tillgång till obegränsat antal prov så kan du köpa fullversionen av iKörkort.


Tinder Lite

Tinder Lite är dejting appen för alla som är på språng, det är helt enkelt en mini app av vanliga Tinder. Här kan du få kontakt med nya personer och spana in deras profiler. Gillar du vad du ser? Ja då vet du vad du ska göra, Swipe Right! Är det en match så kan du chatta gratis. Hitta din nästa dejt även med Tinder Lite.


Pinterest Lite

Pinterest Lite sparar utrymme på din mobil så att du ännu snabbare kan upptäcka miljoner möjligheter för ditt liv. Skapa extra förvaring hemma, hitta nya favoritrecept eller få modeinspiration på Pinterest. Få inspiration varje dag och lär artiklar om ämnet. Samarbeta med dina vänner om era nästa resor, fester eller projekt. Har du sett något du gillar när du är ute på språng? Ta en bild med Pinterest Lens för att ta reda på hur du köper, tillverkar eller gör det!


Twitter Lite

Spara på din data med Twitter Lite som tar mindre än 3MB att installera samt att den fungerar i 2G och 3G förhållanden. I appen kan du se de senaste nyheterna och håll koll på trenderna i värden. Här kan du enkelt marknadsföra din verksamhet, kolla in vädret, se resultat inom sport eller det som intresserar dig. Alla vanliga Twitter funktioner helt enkelt, fast som tar mindre plats och är datavänligt!


Messenger Lite

Appen Messenger Lite tar mindre än 10MB att ladda ner, går att köra i områden med dålig eller instabil internetanslutning samt använder mindre mobil data. Här kan du kontakta vem du vill på Messenger, Facebook eller Facebook Lite. Se vilka som är aktiva, skicka meddelanden och chatta. Du kan fortfarande skicka bilder, länkar, dekaler och emojis samt ringa röst- och videosamtal gratis via Wi-Fi.


Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.