Zalando Lounge – din outlet online och i mobilen

happy woman jumping with shopping bags
Photo by Tim Douglas on Pexels.com

Med appen Zalando Lounge kan du ta del av rabatter och erbjudanden. Zalando Lounge är en outlet online. Utbudet är stort och här finner du mode och heminredning från cirka 2 500 varumärken.

På Zalando Lounge finner du det mesta, både vardagskläder, festkläder och träningskläder och mycket annat. Du hittar även saker till hemmet. Känner du att du vill förnya din garderob ska du spana in Zalando Lounge som erbjuder mode till ett lägre pris. Ibland upp till 75 % av rekommenderat pris.

gift box with black ribbon
Photo by Max Fischer on Pexels.com

Appen Zalando Lounge:

  • Mode för dam, herr och barn
  • Accessoarer
  • Heminredning
  • Outlet med låga priser
  • Upp till 75 % på rekommenderat pris
  • Ca 2 500 varumärken
  • Nya kampanjer/deals varje dag
  • Gratis medlemskap
  • Medlemskap utan bindningstid
  • Exklusivt Community
wood fashion winter shopping
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Outlet med bra priser

Zalando Lounge är en outlet. Här finner du mode för herr, dam och barn samt heminredning. Zalando Lounge är bra för plånboken. Här finner du nämligen mode och heminredning till låga priser. Ibland upp till 75 % av rekommenderat pris. Dessutom så släpps det nya kampanjer/deals varje dag. Dessa kampanjer släpps varje dag kl. 7 på morgonen. På Zalando Lounge hittar du mode och heminredning från ca. 2 500 olika märken. Adidas, Lacoste, Filippa K, Tiger of Seden och Vila är exempel på märken du finner på Zalando Lounge.

person shopping online
Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Ladda ner appen

Ladda ner appen idag och ta del av flera erbjudanden och kampanjer och fynda dina favoritmärken till ett lägre pris. På Zalando Lounge finner du det mesta inom mode och kläder oavsett om du letar efter vardags- eller festkläder. Du kan även välja att följa Zalando Lounge på Facebook och/eller Instagram eller via nyhetsbrev eller pushnotiser. På så sätt får du reda på vilka kampanjer och rabatter som är aktuella med mera. Medlemskapet är gratis och utan bindningstid. Ladda ner appen och registrera dig för att ta del av alla kampanjer och rabatter.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.