Brainduko – roligt spel som även tränar din hjärna

young woman using smartphone while resting on bed
Photo by Miriam Alonso on Pexels.com

Brainduko är ett roligt och klassiskt ”träblocksspel”. Detta spel tränar din hjärna. Spelreglerna är lätta men ju mer träblock på planen desto svårare blir det att placera ut nya träblock. Spelet är avkopplande och du glömmer snabbt bort tiden.

Du får nya träblock i olika former som du ska placera på spelplanen. Spelet går ut på att du ska eliminera träblocken. Det gör du genom att fylla i rader och kolumner. Under spelets gång samlar du poäng som du får när du exempelvis lyckas fylla i en hel rad eller en kolumn. Det gäller att placera bitarna rätt och det är en träning för hjärnan att försöka eliminera träblocken. Ladda ner appen idag och testa spelet. Spelet är dessutom gratis.

Spelappen Brainduko:

  • Gratis
  • Enkelt att förstå
  • Hjärngympa
  • Anpassningsbara bakgrunder
  • Kan spelas offline
  • Du kan tävla mot dig själv och försöka slå ditt tidigare rekord
  • Passar alla åldrar

Så fungerar spelet

Du har en spelplan som är som ett rutnät. Spelplanen är 9*9 rutor och påminner om Sudoko då det i spelplanen finns kolumner 3*3 rutor. Du får hela tiden nya träblocksfigurer som du ska placera ut på spelplanen. Spelet håller på så länge det finns plats för nya träblock på spelplanen. Spelet går ut på du ska eliminera träblocken samtidigt som du ska samla poäng. Träblocken elimineras när du exempelvis lyckas få en hel rad eller en kolumn ifylld. Det är också då du får poäng. Lyckas du fylla i flera rader och kolumner samtidigt får du mer poäng. Du kan tävla mot dig själv genom att försöka slå dina tidigare poängrekord

Håll din hjärna i trim

Jag har testat detta spel och det mycket lätt att fastna för spelet. Spelet är kul och enkelt. Brainduko är ett bra tidsfördriv och perfekt när du exempelvis väntar på eller sitter på bussen. Ladda ner appen och testa spelet du med. Brainduko förenar nytta med nöje då spelet är kul samtidigt som din hjärna får lite träning.

.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.