Once Upon – skapa och designa dina fotoalbum direkt i mobilen

Foto av George Milton pu00e5 Pexels.com

Men med Once Upon kan du designa ditt fotoalbum direkt i mobilen. Kan det bli smidigare? En personligt designad fotobok är inte bara kul att ha själv utan en fotobok är även en perfekt julklapp eller present.

Fotoböcker

Med appen Once Upon kan du smidigt och enkelt skapa och designa fotoalbum. Visst är det roligare att titta i en fotobok än att titta på bilder på datorn eller i mobilen? Men det kan kännas lite krångligt att framkalla bilder osv. Du skapar själv innehållet genom att välja bilder som du har på din mobil. Du kan även välja att skriva en text till bilderna. Priset på fotoböckerna är från 245 kr. Du kan skapa en fotobok på 30 till 100 sidor. Once Upon erbjuder tre olika format på fotoböcker. Casual, 20×20 cm, mjukt omslag, Compact, 20×20 cm, hårt omslag och Classic, 27×27 cm, hårt omslag.

Med appaen Once Upon kan du:

 • Skapa ett personligt fotoalbum
 • Skapa ett fotoalbum av dina bilder i mobilen
 • Du skapar och designar boken direkt i mobilen
 • Möjlighet att skriva en text till bilderna
 • Bjuda in vänner och familj det finns en samarbetsfunktion i appen
 • Appen är enkel att använda
 • Appen är gratis att använda
 • Färdiga layoutförslag
 • Stilren design
 • Halvmatt papper eller silkesmatt papper
 • 20% rabatt på första beställningen

Föreviga dina minnen

Du skapar dina egna i fotoalbum direkt i mobilen. Vill du föreviga din senaste resa? Skapa en fotobok på barnen och ge till mormor och morfar/farmor och farfar. Du kan skapa en fotobok över ditt barns första år eller en fotobok från bröllopet. Du väljer själv vad din fotobok ska innehålla och du kan välja att skapa flera fotoböcker samtidigt. Det är så kul att ha fotoböcker och det är alltid en mycket uppskattad present och julklapp som dessutom är personlig.

collection of old instant photos with trips
Photo by Lisa on Pexels.com

Ladda ner appen och skapa din egen fotobok. Med appen Once Upon är det både enkelt och smidigt att designa ett fotoalbum. Dessutom har det har aldrig gått snabbare att skapa ett fotoalbum.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.