Viaplay – Stort utbud av filmer, serier och sport

Foto av Ron Lach pu00e5 Pexels.com

Viaplay ger dig tillgång till tusentals serier, filmer, sport och mycket mera. På Viaplay finner ni något för hela familjen.

Du kan välja att spara ner exempelvis filmer och serier och kolla även när du är offline. Du kan testa Viaplay gratis i två veckor. Efter testperioden tillkommer det en månadsavgift. Detta abonnemang kan du avsluta när du vill.

Foto av Ron Lach pu00e5 Pexels.com
 • Obegränsad tillgång till filmer, serier och sport med mera
 • Stort utbud
 • Prova Viaplay gratis i två veckor
 • Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill
 • Spara ner exempelvis filmer och serier och kolla även när du är offline
 • Du kan titta på Viaplay i hela EU
 • Sport NHL, golf och mycket mera
 • Streama live-sport
 • Nya filmer varje vecka
 • Fortsätt titta där du slutade även om du byter enhet
 • Du kan använda upp till fem stycken enheter till ditt konto
 • Hyr och köp
Foto av JESHOOTS.com pu00e5 Pexels.com

Stort utbud hos Viaplay

Utbudet hos Viaplay är stort. Det finns något för hela familjen. Du får obegränsad tillgång till filmer, serier, sport, barninnehåll med mera. Varje vecka släpps nya filmer på Viaplay. Viaplay erbjuder tre olika abonnemang det billigaste alternativet är Viaplay Filmer och serier som kostar 129 kr i månaden. Vilket ger dig tillgång till filmer, serier för både stora och små. Med Viaplay Medium och Viaplay Total får du även tillgång till en massa sport.

Foto av Tima Miroshnichenko pu00e5 Pexels.com

Hyr och köp

Viaplay har även tjänsten hyr och köp där du får möjlighet att hyra eller köpa det senaste från biovärlden som ännu inte blivit tillgängligt för streamingtjänster. Tjänsten Hyr och köp kan användas av alla även de som inte har abonnemang hos Viaplay. Ladda ner appen Viaplay och kolla på populära filmer och serier oavsett vart du befinner dig. Viaplay har ett stort utbud och ni finner något för hela familjen på Viaplay. Testa Viaplay gratis i två veckor.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.