Julfilmer på Netflix att mysa till under ledigheten

man vacation love people
Photo by Anastasia Belousova on Pexels.com

Här kommer tips på härliga julfilmer att streama just nu på Netflix. De har ett stort utbud av julfilmer, allt från klassiker som Grinchen till egen producerade titlar som The Princess Switch. Kolla in trailers till filmerna här under för att hitta vad du vill se på!


Holidate

Två främlingar som tröttnat på singellivet under högtider väljer att vara varandras dejt under storhelger, men arrangemanget hotas snart – av äkta känslor.


GRINCHEN Julen är Stulen

Grinchen bestämmer sig för att förstöra julen i Whovill, men kommer Cindy Lou Who och hennes familj få hans hjärta att verka?


The Princess Switch

En bagare från Chicago har fötterna på jorden, men när hon och en blivande prinsessa upptäcker att de ser ut som tvillingar planerar de att byta plats under julen.


LoveHard

En författare i Los Angeles inser att hon utsatts för en catfish-bluff när hon flyger nästan 500 mil för att överraska en kille sim hon träffa i en dejtingapp.


SINGEL All the Way

Peter ber sin bästavän att låtsas vara hans pojkvän när han hälsar på familjen över jul, men planen och känslorna förändras när familjen lägger sig i hans kärleksliv.


Last Christmas

Kate jobbar som tomtenisse i en julbutik, men hon ser inget magiskt i julen för det. Det förändras när hon träffar Tom, en man som tar fram det bästa i henne.


HOLIDAY

Amanda från Los Angeles och Iris från London har tröttnat på dåliga förhållanden med otrogna män och beslutar sig för att byta hem med varandra.


The CHRISTMAS CHRONICLES

Ett syskonpar råkar ta sönder tomtens släde, så de ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en tomtefar med attityd som inte skräder orden.


Klaus

En självisk brevbärare och en folkskygg leksakstillverkare inleder en osannolik vänskap. Snart sprider de glädje till en kall stad i desperat behov av ett ljus i mörkret.


The Knight Before Christmas

Medeltida magi gör att en riddare från 1300-talet hamnar i nutidens Ohio, där han faller för en lärare som gett upp hoppet om kärleken.


BADMOMS 2

Stressade mammatrion Amy, Carla och Kiki är tillbaka – och den stundande julen blir en ännu större utmaning när deras egna mammor kommer på besök.


LET IT Snow

En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden, och för några av ungdomarna som bor där påverkar den allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.


Julfritt

Ett par med vuxna barn tröttnar på julstöket och bestämmer sig för att skippa årets julfirande. Men är de beredda på hur deras familj och grannar reagerar?


EN UNDERBAR J***A JUL

De förlovade paret Simon och Oscar bjuder in sina traditionsbundna familjer över julen – med en speciell överraskning på lager.


JINGEL JANGEL en magisk jul

Årtionden efter att hans lärling förråder honom får en tidigare gladlynt leksakstillverkare nytt hopp när hans vänliga och nyfikna barnbarn kommer in i hans liv.


Ladda ner Netflix här under

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.