Tricount – gör det smidigt och enkelt att dela på utgifter

selective focus photography of several people cheering wine glasses
Photo by cottonbro on Pexels.com

Med appen Tricount blir det lättare att dela på gemensamma kostnader och utgifter. Denna app är perfekt när du exempelvis varit på semester, firat midsommar eller nyår med vänner.

Vem har lagt ut för vad och hur mycket är ni skyldiga varandra. Med denna app slipper ni räkna ut själva vem som är skyldig vem och hur mycket. Alla i gruppen fyller i de utgifter de haft för exempelvis det gemensamma nyårsfirandet. I appen ser ni på ett överskådligt sätt totala utgifter och vem som har lagt ut för vad och hur mycket samt vem som är skyldig vem och hur mycket.

people watching fireworks display during nighttime
Photo by Jonas Von Werne on Pexels.com

Appen Tricount

  • Gör det enklare att dela på utgifter
  • Tricount räknar ut vem som är skyldig vem
  • Perfekt när du organiserar/ planerar exempelvis en skidsemester, nyår eller midsommarfirande
  • Kan användas offline
  • Alla i gruppen kan lägga till de utgifter de haft
  • Överskådlig bild av totala utgifter och vem som är skyldig vem och hur mycket
  • I appen kan ni välja om utgifterna ska delas jämt eller inte

Använd Tricound vid gemensamma resor och aktiviteter

Tricount är en smidig app som underlättar när du och exempelvis kollegor eller vänner har haft utgifter som ni ska dela på exempelvis för en gemensam resa eller fest. Ibland blir det svårt att hålla reda på vem som har lagt ut för vad och hur mycket. Det kan vara flera som haft utgifter inför och under den gemensamma semestern. Till slut blir det svårt att hålla reda på alla utgifter och hur mycket var och en har lagt ut. Men med appen Tricount blir det betydligt enklare. Det enda ni behöver göra är att fylla i de utgifter som ni i gruppen har haft. Sedan ser ni totala utgifter och hur mycket var och en har lagt ut. Ni ser även vem som är skyldig vem och hur mycket. Med Tricount slipper ni att skapa en uträkning i Excel eller att ha alla utgifter i huvudet.  

family having a christmas dinner together
Photo by Nicole Michalou on Pexels.com

Appen Tricount är perfekt att använda vid exempelvis resor och andra aktiviteter med vänner eller kollegor. Appen är även hjälpsam inom det egna hushållet för utgifter eller för dig som delar lägenhet osv. Med appen blir det enkelt och smidigt att dela på utgifter och du vet att det blir rätt och rättvist.  

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.