Mina tjänster – appen som samlar dina abonnemang

cheerful elderly woman in trendy sunglasses using smartphone
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Appen Mina tjänster samlar dina abonnemang på ett ställe. Genom att använda Mina tjänster får du en bra överblick över alla dina abonnemang.

person holding a remote control
Photo by freestocks.org on Pexels.com

Med tiden tenderar abonnemangen att bli fler och fler och det finns en risk att dina fasta kostnader rusar iväg. Med denna app får du bättre koll på alla dina abonnemang. Du får förslag på billigare alternativ. När du ser dina abonnemang på ett och samma ställe är det lättare att se om du faktiskt behöver alla abonnemang. Behöver du dessa tjänster? Betalar du exempelvis för flera olika streamingtjänster?

portrait photo of smiling man in white dress shirt and brown waistcoattexting
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Appen Mina tjänster:

  • Samlar alla dina abonnemang
  • Bra överblick över dina abonnemang
  • Se vad dina olika abonnemang kostar
  • Det är möjligt att avsluta abonnemang direkt i appen
  • I appen kan du se om du betalar för abonnemang som du faktiskt inte behöver
  • Du får förslag på billigare alternativ till de abonnemang du har
  • Appen hjälper dig så att du inte betalar för mycket i onödan
  • Du ser abonnemang som du kanske inte visste att du hade
  • Bli meddelad om förändringar sker med priset på ett visst abonnemang
Foto av Karolina Grabowska pu00e5 Pexels.com

Appen som ger dig överblick över dina abonnemang

Mina tjänster samlar dina abonnemang på ett och samma ställe. Detta ger dig en bra överblick över dina abonnemang. Antalet abonnemang ökar ofta med tiden och det kan vara svårt att hålla reda på alla olika abonnemang och hur mycket du betalar för respektive abonnemang. Appen mina tjänster hjälper dig med detta och ger dig en överblick över samtliga abonnemang som du har. Med denna app sparar du både tid och pengar.  Du ser hur mycket du betalar för respektive abonnemang. Du kan avsluta ett abonnemang direkt i appen. När du ser alla dina abonnemang på ett och samma ställe blir det lättare att se om du faktiskt har abonnemang som du inte behöver. Du kanske har flera abonnemang för liknande tjänster. I Appen får du även förslag på billigare alternativ till de abonnemang du har.

smiling young ethnic female messaging on smartphone and petting cat on bed
Photo by Sam Lion on Pexels.com

BankID

Appen hittar dina abonnemang automatiskt. Med hjälp av mobilt BankID sker en synkning med din bank och information om dina abonnemang hämtas därifrån. Få koll på dina abonnemang. Med denna app får du en bra överblick över dina abonnemang och kan på så vis spara pengar.  Avsluta abonnemang som du inte behöver och få förslag till billigare alternativ. 

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.