Travis – din reseplanerare i Stockholm

stylish adult female using smartphone on street
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Appen Travis är din reseplanerare i Storstockholm. I appen finner du både det snabbaste och det billigaste alternativet att resa inom Storstockholm oavsett om det är med tunnelbana, buss eller pendeltåg eller något annat färdmedel. I appen kan du dessutom använda och köpa SL-biljetter.

Appen Travis:

  • Reseplanerare i Storstockholm
  • Hjälper dig att hitta det bästa och snabbaste färdsättet
  • Få information om exempelvis störningar och förseningar
  • I appen kan du köpa och använda SL.s biljetter
  • I appen kan du hyra en elsparkscykel. Du kan dessutom betala för hyran i appen.
  • I Travis finner du även hyrbilar och bilpooler
  • Tips på närmaste infartsparkering
  • Allt inom resande i Storstockholm i en och samma app

Travis underlättar din vardag

I appen Travis finns allt samlat som rör resande i Storstockholm. I appen kan du använda och köpa SL.s biljetter. Du finner en reseplanerare i appen som visar dig de smidigaste resealternativen och de billigaste. Du får även information om störningar och stopp i kollektivtrafiken etc. I Travis kan du köpa och använda SL-s biljetter. Du kan dessutom välja att köpa biljetten 10/30 som innebär att du får åka 10 valfria dagar under en 30-dagarsperiod. Denna biljett passar bra för dig som inte reser så ofta med kollektivtrafiken.

Infartsparkeringar och hyra elsparkcykel

För att undvika att köra i city, för att slippa att fastna i trafikköer och dessutom slippa att betala dyra parkeringsavgifter kan du välja att åka den sista biten med kollektivtrafiken. Travis hjälper dig att hitta den bästa infartsparkeringen för dig samt din fortsatta resa med kollektivtrafiken. Få tips på parkering nära exempelvis en station för pendeltåg. I appen kan du även hyra en elsparkscykel via Voi eller Tier. Elsparkscykel kan vara ett smidigt sätt att ta sig fram och du slipper långa bilköer. Med appen Travis kan du både boka och betala för din tur med elsparkscykeln.

Ladda ner appen Travis

I Travis finner du allt som rör resande inom Storstockholm. Du finner en reseplanerare, du kan betala din resa med appen och använda appen istället för ett SL-kort när du ska passera spärrarna till exempelvis till tunnelbanan. Du får information om läget i kollektivtrafiken om det exempelvis förekommer några störningar. Appen Travis underlättar ditt resande inom Storstockholm – ladda ner appen redan idag.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.