Njut av en god måltid på restaurang eller välj att få maten hem

woman drinking wine
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Nedan tipsar vi om några appar dels om du vill äta på en restaurang eller om du hellre vill få maten levererad hem till dig. Njut av en god måltid!

hamburger and fries photo
Photo by Jonathan Borba on Pexels.com

Nu har flera restriktioner släppts och det har blivit lättare att besöka restauranger igen oavsett hur många ni är i sällskapet eller vilken tid ni väljer att gå ut och äta. Nu kan restaurangerna ha sina vanliga öppettider. Är du sugen på restaurangmat men samtidigt sugen på en hemmakväll i soffan kan du välja att få restaurangmat levererat till din dörr. 


TheFork

Med appen TheFork kan du boka bord på restauranger. I appen finner du även många erbjudanden. Vissa erbjudanden ger dig upp till 50 % rabatt på notan. Få tips på restauranger som du inte har besökt tidigare.


Foodora

seafood pizza melting cheese
Photo by Cats Coming on Pexels.com

Få restaurangmat levererad hem till dig. Har du inget gott att äta eller laga hemma. Är du sugen på restaurangmat men du orkar inte lämna soffan. Ladda ner appen Foodora och beställ hem mat från din favoritrestaurang. Du beställer enkelt i appen och maten levereras till din dörr. Du betalar även direkt i appen.


BokaBord

Med appen BokaBord är det smidigt att boka bord och du slipper att gå in på varje restaurangs hemsida för att se om det finns ett ledigt bord.  Eftersom du ser alla restauranger som har ett ledigt bord kan du även få tips på andra restauranger än de som du vanligen går till.


Happy Order

white and brown cooked dish on white ceramic bowls
Photo by Chan Walrus on Pexels.com

Med appen Happy Order kan du beställa och betala direkt i mobilen. I appen får du tillgång till menyn som du kan kolla igenom i lugn och ro. Sedan kan du beställa mat till dig eller till flera i sällskapet direkt i appen. Du kan dessutom betala i appen. Det underlättar ditt restaurangbesök då du bland annat slipper vänta på att personalen på restarunagen ska ta din order eller komma ut med notan. I appen ser du vilka restauranger som är anslutna till Happy Order.


Wolt

Få god mat tillagad på restaurang levererad hem till dig. Med appen Wolt kan du beställa hem mat från flertalet olika restauranger. Är du sugen på hamburgare, sushi eller kanske en pizza? Utbudet av restauranger är stort och du hittar alltid något gott att beställa oavsett var du är sugen på för tillfället.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.