Google Översätt – hjälper dig att översätta

black samsung tablet display google browser on screen
Photo by PhotoMIX Company on Pexels.com

Appen Google Översätt är fantastisk. Undrar du vad ett ord på ett annat språk betyder kan du snabbt få svar på det i appen Google Översätt.

serious young multiracial coworkers using netbooks and communicating in cafe
Photo by William Fortunato on Pexels.com

Om du undrar vad ett ord på svenska heter på ett annat språk kan du också använda Google Översätt. Sitter du på en restaurang utomlands och inte förstår menyn kan du kolla upp orden innan du gör din beställning så att det inte blir några onödiga överraskningar. Läser du en text på ett annat språk eller är på en konferens med deltagare från andra länder så är Google Översätt perfekt. Är det några ord eller meningar som du inte förstår kan du enkelt få orden översatta med hjälp av Google Översätt. Med denna app slipper du tråkiga missförstånd

person using phone
Photo by Porapak Apichodilok on Pexels.com

Appen Google Översätt:

  • Översätter ord och meningar
  • Med Google Översätt kan du översätta mellan 108 språk
  • Appen kan användas offline. I offlineläge finns det 59 språk i appen.
  • Skriv in ord eller meningar
  • Fota det du vill översätta
  • Kameraöversättning
  • Översätt konversationer (två språk)
  • Kontinuerlig översättning av talat språk

Prata, fota eller skriv

cheerful diverse girlfriends reading document at table
Photo by Gary Barnes on Pexels.com

Google Översätt hjälper dig med översättningen. I appen finns det över 100 språk. När du behöver hjälp med att översätta kan du välja om du vill tala, fota eller skriva det du vill ha översatt. Du kan exempelvis fota av en skylt och få texten översatt. Du kan också välja att rikta kameran på din mobil mot det som du vill ha översatt och få en direktöversättning. Du kan också få hjälp med att översätta tvåspråkiga konversationer.

crop unrecognizable man talking to female psychologist
Photo by Alex Green on Pexels.com

Google Översätt är din räddare i nöden

Google Översätt är din vän på resan. Din räddare i nöden när du inte förstår vad som sägs på jobbmötet med utländska kollegor eller när du ska skriva ett jobbmail på engelska. Har du en text på ett annat språk framför dig som du inte förstår. Oroa dig inte använd Google Översätt.  Är det några ord eller meningar som du inte förstår kan du snabbt och enkelt få orden översatta med hjälp av Google Översätt. Via appen kan du få översättning mellan över 100 olika språk. Appen fungerar även om du är offline.

1 trackback/pingback

  1. Sommaren är runt hörnet och vi har alla apparna för att hitta dina drömsemester - Appar.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.