Alltid Öppet låter dig träffa vården genom videosamtal

crop doctor in medical uniform with stethoscope standing in clinic corridor
Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Alltid Öppet är region Stockholms app för videomöten inom vården. Perfekt att kunna få göra det när det passar dig bäst!

Så här bokar du ett videomöte

För att använda dig av alltid öppet behöver du först ladda ner appen från AppStore eller GooglePlay och logga in med BankID. Om du vill boka ett videomöte så går du in under Mina Ärenden. För att starta ditt videomöte trycker du helt enkelt på knappen “starta video” och när både du och vårdgivaren har anslutit kan ni börja mötet. Du bör se till att du har en bra plats att sitta på under videosamtalet. Det ska om möjligt vara ett ställe som är tyst och lugnt samt använd gärna headset.

Samma pris som för fysiskt möte

Appen är gratis att ladda ner och kostnaden för videomöte är detsamma som motsvarande ett fysiskt möte. Skulle du behöva avboka ett besök så ska det göras 24 timmar innan, för annars behöver du betala för besöket. Har du har barn som är under 13 år så kan du boka videomöte för dem i appen Alltid Öppet. Om det första gången du gör det så behöver du bara innan lägga till ditt barns personnummer genom att klicka på “sök vård för barn” och lägg till det.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.