Appen AroundMe hjälper dig att hitta platser i din närhet.

serious diverse couple searching way on map
Photo by Samson Katt on Pexels.com

Vill du veta vart närmaste bank, sjukhus, restaurang, hotell etc. är så ska du använda appen AroundMe. Appen är perfekt när du är på resande fot och upptäcker nya platser.

Foto av Rachel Claire pu00e5 Pexels.com

Appen identifierar vart du befinner dig och du kan söka efter vad som finns i närheten exempelvis kaféer i närheten. Väljer du att söka efter kaféer får du en lista med kaféer nära dig och avståndet till de olika kaféerna. I appen får du också en karta med markering hur du smidigast tar dig till det kafé du valt.

Appen AroundMe:

  • Hjälper dig att hitta platser i närheten
  • Hjälper dig att hitta närmaste bensinstation, bank, supermarket, restaurang etc.
  • Det finns 20 kategorier i appen såsom sjukhus, barer, restauranger, hotell och bensinstationer med flera
  •  Appen identifierar din nuvarande plats och låter dig söka efter platser i din omgivning
  • När du söker efter exempelvis restauranger får du en lista med restauranger i din närhet med information om avståndet till de olika restaurangerna
  • I appen får du även en karta med vägbeskrivning till det ställe du sökt efter
Foto av Tirachard Kumtanom pu00e5 Pexels.com

AroundMe hjälper dig på resan

Om du befinner dig på en ny plats är det inte alltid så enkelt att hitta till exempelvis närmaste apotek, supermarket eller bensinstation. Appen AroundMe hjälper dig med just detta. Appen navigerar din position och du kan söka efter platser i din närhet. I appen finns 20 kategorier bland annat apotek, supermarket, restauranger och hotell. I appen får du reda på både avstånd och vägen till platsen du sökt efter. När jag har varit ute och rest är det många gånger som jag har gått fel och inte hittat till exempelvis närmaste supermarket. Det är också bra att på ett smidigt och snabbt sätt få reda på vart närmaste apotek eller sjukhus är om du skulle behöva det under din resa. Ladda ner appen AroundMe innan din nästa resa. Trevlig resa!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.