Spotifys appar: Anchor, Kids och Spotify for Artists

person using smartphone
Photo by John Tekeridis on Pexels.com

Lyssna på musik med Spotify, skapa din egna podcast med Anchor, Spotify Kids för barnen och Spotify for Artists.

Spotify

Med Spotify har du tillgång till en värld av musik och podcaster. Du kan lyssna på artister och album eller skapa egna spellistor med dina favoritlåtar. Vill du upptäcka ny musik? Välj färdiga spellistor som passar ditt humör eller få personliga rekommendationer. Spotify erbjuder även tusentals podcaster, inklusive originalproduktioner som inte finns någon annanstans.


Anchor – skapa din egen podcast

Spela in ljud var som helst, på vilken enhet som helst. När du spelat in din podcast kan du visualisera, redigera och arrangera dina ljudsegment med Anchors intuitiva avsnittsbyggare. Lägg till bakgrundsspår, övergångar och ljudeffekter till dina poddar från vårt inbyggda ljudbibliotek. Spela in på distans med upp till fyra gäster eller medvärdar, var i världen de än är.


Spotify Kids

Ge ditt barn en lekplats full av ljud med Spotify Kids. Appen är full med låtar att sjunga med till, ljudspår och spellistor för unga lyssnare. Den gör det enkelt för barn i alla åldrar att upptäcka musik i en rolig miljö. Ingår med en Spotify Premium Family-prenumeration. Prova Spotify Kids gratis i en månad med en Premium Family-testperiod. Avsluta när som helst.


Spotify for Artists

Spotify for Artists ger dig verktyg så att du kan utveckla din fanbase och nå dina mål på Spotify. Spotify for Artists är till för artister och deras team. Den hjälper dig att förstå din publik, hantera din artistprofil och fira nya releaser och milstolpar. Med vår app kan du göra uppdateringar och se din statistik var som helst – i studion, på turnén eller till och med när du drömmer om din nästa release.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.