Booking.com – hitta det perfekta boendet för semestern

woman and man jumping on seashore
Photo by Artem Beliaikin on Pexels.com

Booking.com är en mycket populär reseapp. Med appen Booking.com kan du hitta det perfekta boendet för din resa. Oavsett om du åker på solsemester, jobbresa eller en weekend så kan du hitta boende för just din resa via Booking.com. I appen finner du erbjudanden på hotell och andra boenden.

Booking.com

 • Boka boende för semestern direkt i appen
 • Booking.com erbjuder flera olika boenden såsom hotell, lägenheter och vandrarhem
 • Med appen Booking.com kan du boka boende i stort sett hela världen
 • Erbjudanden på boenden
 • Du kan även söka efter och boka sevärdheter
 • Du kan göra ändringar i dina bokningar direkt i appen
 • Möjlighet att kontakta kundservice som är öppen dygnet runt
 • Du kan välja att filtrera din sökning efter bland annat pris och om frukost ingår etc.
 • Ta del av gästrecensioner
 • Kontakta bokat hotell eller annat boende via appen
 • Spara dina favoritboenden
 • Information om läget för boendet exempelvis avstånd till strand eller centrum
 • Få bekräftelse på din bokning direkt efter att du bokat ditt boende

Hitta det perfekta semesterboendet runtom i världen

Via appen Booking.com kan du hitta det perfekta boendet för din semester oavsett vart i världen du planerar att resa till. Du finner olika boenden såsom hotell, pensionat och lägenheter. Du finner också boenden i olika prisklasser. I appen Booking.com ser du även flera erbjudanden på olika boenden runtom i världen. Du kan dessutom söka efter och boka olika sevärdheter på aktuellt resmål.

Såhär bokar du boende för semestern

I appen fyller du i vart du ska åka och vilka datum som gäller för in- och utcheckning. Du kan välja att filtrera din sökning efter vad du tycker är viktigt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Du kan exempelvis filtrera efter pris, läge, antal stjärnor på boendet, pool etc. Det är många som tycker att läget på boendet under semestern är viktigt. I appen får du information om läget såsom avstånd till strand och centrum osv. Direkt efter bokningen får du en bokningsbekräftelse. Ladda ner appen Booking.com och boka ditt drömboende till nästa resa. Trevlig resa!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.