Väckarklocka för mig hjälpte mig att vakna när inget fungerade

woman in pajamas sitting on a bed
Photo by EKATERINA BOLOVTSOVA on Pexels.com

Svårt att vakna på morgonen, då ska du testa appen väckarklocka för mig! Jag använder bara den här appen sen flera år. Det är appen som jag vet alltid får upp på morgonen. Den är helt enkelt klockren!

Väckarklocka för mig är snygg i sin design och gör vad den lovar. Ställer in alarm. Men det finns också en del andra smarta funktioner i appen. Du kan anpassa den så den visar temperaturen, widget för skärmen och nattläge för att se tiden samt läggdags påminnelse.

Väckarklockan för mig låter dig vakna upp och somna till din favorit musik om du vill. Här finns inte heller någon begränsning i hur många alarm du kan ställa. Inte i appen i alla fall. Av egen erfarenhet så vet jag app 50 alarm som låter som ett brandalarm inte går hem om du bor med andra. Så lagom är bäst, typ. Sen behöver du inte oroa dig för att larmen inte går igång, utan den fungerar även om appen inte används.

man outstretching arms while sitting on bed
Photo by SHVETS production on Pexels.com
  • Sömntimer
  • Vibrera, tonande ljud och snooze
  • Vakna med mattefråga
  • Vakna upp till musik
  • Se temperaturen ute
  • Nattläge för klockan
  • Bakgrundstöd
  • Läggdags påminnelse
  • Genväg på hemskärmen

Det finns olika sätt för dig att stänga av larmet när det ringer. Smart tillägg du kan välja att du måste lösa en mattefråga för att stänga av larmet. Eller låter telefonen vibrera och lysa för att vakna. För den som vill vakan med en mjukstart kan du ställa in föralarm för att vakan skönt. Tyvärr så fungerar inte så milda uppvakningar för mig, vilket är synd. Som jag skrev i början har jag använt den här appen i flera år och det är verkligen en av mina mest använda appar. Ladda ner den här under!

1 trackback/pingback

  1. Riktigt bra appar som jag använder hela tiden - Appar.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.