Riktigt bra appar som jag använder hela tiden

woman wearing purple shirt holding smartphone white sitting on chair
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Här kommer tips på grymma appar som jag verkligen tycker om och använder mer eller mindre varje dag. Ett urval från appar för jobbet till fritid till att underlätta vardagen!


Väckarklocka för mig

Vi börjar med appen som starta min dag Väckarklocka för mig. Här har vi ett alarm som kan få den största sömntutan (det vill säga jag) att vakna. Den här också alarm för andra också som inte behöver en brandvarnare. Jag älskar den, de andra i mitt hushåll inte lika mycket.

close up photography of woman sleeping
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Todoist

woman with hands on her face in front of a laptop
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Med Todoist kan du organisera din ”att göra lista” du kan exempelvis fylla i vilken dag uppgiften ska utföras och du kan ha olika prioriteringsnivåer för dina uppgifter. Appen Todoist ger dig en bra överblick på vad som ska göras och när och hur du ska prioritera.


SMHI Väder

group of people having fun together under the sun
Photo by Helena Lopes on Pexels.com

Trött på att glömma paraplyet när det regnar, använd SMHI Väder appen! Kan inte lova dig att appen får dig att komma ihåg regnkläder men att se vilket väder det blir ökar troligen chansen. Som sagt tusen gånger om, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!


Spotify

woman wearing white shirt near white printer paper
Photo by Marcelo Chagas on Pexels.com

Spotify och specifikt Spotify Premium, för vem står ut med reklamen? Inte jag i alla fall. Vet inte vad jag skulle göra utan Spotify och min spellistor, ett måste helt enkelt!


Storytel

Min mest använda app, helt klart. Ibland, om jag ska bikta mig så kan den var på från morgon till kväll. Fantastiskt utbud av böcker. Har alltid något att lyssna på. Inte så förtjust i att läsa i mobilen utan då kör jag hellre med en vanlig bok om jag inte har läsplattan. Men Storytell för mig som är en bokmal är värd varenda krona.
book on a white wooden table
Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

Bank-ID

Använder det till allt från att logga in på Swish till banken till sjukhusärende. Bland de bästa apparna någonsin, gör livet så mycket lättare. Har du inte Bank-ID så tryck på bilden här under för att lära dig hur man gör för att skaffa det.

person shopping online
Photo by cottonbro on Pexels.com

Hello Fresh

Att slippa tänka ut vad man ska laga eller handla för den delen. Helt underbart. Hello Fresh eller egentligen vilken matkasse som helst som passar dig, är ett otroligt bekvämt sätt att få livet att rulla på lite hälsosammare och tidssparande. Minus att det är dyrt men det är värt pengarna.

vegetable salad
Photo by Ella Olsson on Pexels.com

Blocket

Går in på blocket absolut för ofta, måste ju bara kolla så jag inte missar något. Och har jag hittat något jag vill köpa kollar jag alltid blocket först. Både bra för miljön och plånboken. Såklart också åt andra hållet, när det behövs mer kapital så är blocket den perfekta platsen att få saker sålt.

modern apartment with sofa and table
Photo by Max Vakhtbovych on Pexels.com


Garmin Connect

Min underbara klocka Garmin Lilly och tillhörande appen Garmin Connect. Håller koll på allt i appen från puls, sömn, steg och kalorier. Perfekt verktyg att få lite faktisk data på hur du mår. Den till och med känner av när du är stressad och föreslår andningsövningar.

selective focus photography of woman in pink shirt
Photo by Nathan Cowley on Pexels.com

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.