Mitt Apotek – appen som förenklar din vardag

senior happy women watching video online in smartphone
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Med appen Mitt Apotek kan du hantera dina läkemedelsärenden. I appen kan du också handla produkter inom hälsa, skönhet och receptfria läkemedel. Du kan välja att få din beställning hemskickad. Betalning sköter du enkelt i appen och du kan exempelvis betala med Swish.

app mitt apotek
Photo by cottonbro on Pexels.com

Funktioner i appen

  • Hantera läkemedelsärenden
  • Beställa recept
  • Förnya recept
  • Överblick över dina recept och högkostnadsstatus
  • Handla produkter inom skönhet, hälsa och receptfria läkemedel
  • Snabb leverans
  • Komma i kontakt med kundservice
  • Beställa hem receptbelagda läkemedel (till dig, dina barn och via fullmakt)
  • Smidig betalning i appen. Du kan bland annat betala med Swish
  • Hitta fysiska apotek
app mitt apotek
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Appen som underlättar din vardag

Med appen Mitt Apotek kan du smidigt sköta dina läkemedelsärenden. Du kan beställa recept och få de hemskickade eller hämta ut på valfritt apotek. Du kan handla produkter som du behöver inom hälsa och skönhet och receptfria läkemedel. Såsom ansiktskrämer, solskydd, kosttillskott och receptfria värktabletter. Du kan välja att få produkterna hemskickade. Mitt Apotek har snabba leveranser. Dessutom kan du betala smidigt i appen med exempelvis Swish. Med appen Mitt Apotek kan du hantera dina läkemedelsärenden och beställa produkter när du vill på dygnet. Du slipper att anpassa dig till de fysiska apotekens öppettider.

Mina recept

Mina recept är en tjänst som du kommer åt i appen Mitt Apotek genom att logga in med Bank ID. Här ser du dina recept och om du har uttag kvar. I appen får du en överblick över dina recept och din högkostnadsstatus. Du kan hantera dina recept, dina barns recept, dina djurs recept och anhöriga som har gett dig fullmakt. Du kan välja att beställa recept och hämta ut på ett apotek eller att få din beställning hemskickad.

Mitt Apotek är partner med Doktor 24 vilket ger dig möjligheten att bland annat förnya recept. Ladda ner appen idag och gör din beställning när och vart du vill.

ladda ner mitt apotek iphone
ladda ner mitt apotek android

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.