Kom i form med appen Nike Training Club

anonymous fit woman doing uttanasana posture
Photo by Marta Wave on Pexels.com

Kom i form och träna med appen Nike Training Club. Med Nike Training Club kan du träna vart och när du vill. Välj om du vill träna hemma, på gymmet eller ute. I appen får du tillgång till flera olika gratis pass.

crop sportswoman unfolding sport mat on wooden floor
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Appen passar både dig som är nybörjare och dig som är van vid träning. Här finner du många olika pass både yoga, styrkepass och allt däremellan. Du kan även välja mellan olika långa pass, exempelvis pass på fem minuter eller 50 minuter. Välj att träna ett pass hemma, på gymmet eller varför inte utomhus. I appen kan du välja bland flera olika pass och även olika långa pass. Här finner du pass för alla. Det finns bland annat Yoga och styrketräningspass. Det finns både pass som inte kräver någon utrustning och pass som du förslagsvis kan utföra på gymmet med hjälp av de redskap som finns där.

woman doing yoga in triangle pose
Photo by Marta Wave on Pexels.com

Kom i form med Nike Training Club -NTC

  • Träna vart och när du vill
  • Tillgång till flertalet gratis pass
  • Allt från Yoga till styrketräning
  • Olika längd på passen
  • Träningsplan
  • Råd om bland annat kost och sömn
  • Experter som motiverar
  • Nya pass varje vecka

Motiveras till träning med Nike Training Club-NTC

Ibland är det svårt att hitta motivation till att träna trots att du vet att du mår bra av att vara aktiv. Det kan också vara svårt att hitta tid till träning då vardagen är full med jobb eller skola, aktiviteter och hämta och lämna barn på förskola. Med appen Nike Training Club blir du motiverad till träning och du får tillgång till flertalet gratis pass som är framtagna av experter inom bland annat hälsa och träning. Du kan själv välja när och vart du vill träna vilket underlättar om du har en stressig vardag. I appen finner du även råd inom bland sömn och kost. Du kan också ta del av recept och meditationer.

Kom i form med appen Nike Training Club – ladda ner appen idag.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.