Norton 360 Mobile Security – proaktivt virusskydd för säker mobil användning

photo of man in white dress shirt holding phone near window
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Norton 360 skyddar din telefon mor virus, malware och utpressningsprogram när du surfar, vid bankärenden eller handlar online.

Norton 360

Med hjälp av Norton 360 så övervakas dark web åt dig och du kommer få meddelande om dina personliga uppgifter hittas där. Du kan också få rådgivning av nya och befintliga appar som du har, så att du vet att de är säkra. Här finns också realtidskydd som skyddar dig mot olika sorters hot som spion- och utpressningsprogram. Få Wi-fi säkerhetvarning om någon angriper nätverket medans du använder det. Känn dig trygg med Secure VPN som använder sig av avancerad kryptering.

Funktioner i Norton 260:

  • SMS-säkerhet
  • Dark web monitoring
  • Rådgivning av appar
  • Säkerhet för digitala enheter
  • Wi-fi säkerhetsvarning
  • Secure VPN
  • Webbskydd

En nyhet i appen är att Norton 360 filterar dina SMS mot skräppost och . Hjälper till att upptäcka och skydda dig från att hamna på vilseledande och skadliga webbplatser. Norton 360 håller också uppsikt efter internetangrepp som försöker utnyttja operativsystemssårbarheter för skadliga ändamål. Med Secure VPN ser till att du kanbesöka dina favoritappar och webbplatser vid anslutning till Wi-Fi hemma eller på språng med tryggt och säkert.

Du kan testa Norton 360 i två veckor och efter 14 dagar startas prenumerationen på ett år. Appen har vunnit “Best Android Security 2019 Award” du kan ladda ner den här under!

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.