Vivino låter dig upptäcka din egna vin smakprofil

pexels-photo-5086615.jpeg
Photo by Jep Gambardella on Pexels.com

Vivino är världens största vin app och har över 50 miljoner användare. De var också först med att skanna vinetiketter som låter användarna betygsätta vinerna och se pris samt läsa recensioner. Vivino är helt enkelt din vin expert i mobilen!

Vivino lanserade sin app 2010 och har också sedan 2018 en vinbutik. Där säljer de cirka en halv miljon vinflaskor om året. Enkelt att använda är det också. Du tar en bild med din mobiltelefon av en vinetikett, en restaurangs vinlista eller så söker du efter ett vin i appen. Då ser du vinets betyg, pris och beskrivning samt får förslag på liknande viner. Du kan också själv betygsätta och berätta vad du tycker om olika viner för att hjälpa andra. Det viner du tycker om kan du spara, så du kan gå in och kolla nästa gång du är i på systembolaget!

close up photo of wine bottles with cork
Photo by Grape Things on Pexels.com
  • Sök på över 9 miljoner viner
  • Största urvalet av viner
  • Ta bild av vinetiketter och listor
  • Fakta om vinerna
  • Recensioner av andra användare
  • Spara och betygsätt viner
  • Verktyg att välja det perfekta vinet
  • Experters noga utvalda viner
crop man pouring red wine in glass in restaurant
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Allt eftersom du använder appen Vivino kommer du får ännu bättre rekommendationer av liknande viner. Du kan också bli en riktig expert genom att lära dig mer om de olika vinerna och upptäcka vilken smakprofil som passar just dig. För den vetgirige finns inga gränser. Lär dig mer om hur du ska matcha vin till olika maträtter som kött, vegetariskt eller fisk. Läs om olika regioner och länders viner. De har många olika topplistor, så du kan hålla koll på trender inom vin, allt från vitt till rött eller rosé samt mousserande viner. Du kan också själv beställa hem viner online från Vivinos hemsida.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.