Apparna Mina Paket, Budbee och Postnord gör det lättare att hålla koll på dina paket

person using black and white smartphone and holding blue card
Photo by PhotoMIX Company on Pexels.com

Du kan håll koll på dina paket från att de skickas tills de kommer fram med apparna Budbee, Postnord och Mina Paket.

Budbee

Här kan du enkelt få din leverans hem på kvällen under vardagarna mellan klockan 17.00 till 22.00. Du får också en komplett överblick av dina leveranser i appen så du kan se all information av dina paket. Håll koll på dina pågående leveranser eller se tillbaka på gamla beställningar. Det är superlätt att använda och komma igång. Du behöver bara ange hur Budbees förare kan nå dig samt din adress. Välj själv hur paketet ska överlämnas. Exempelvis genom att knacka på din dörr eller lämna paketet utanför.

Postnord

Med appen PostNord kan du spåra dina paket. Du kan spåra både paket som du tar emot och de paket som du har skickat.  PostNord gör det lätt för dig att hålla koll på dina paket. I appen kan du spåra dina paket så du vet när paketen kommer fram och vart de befinner sig nu. Om du använder dig av BankID i appen kan du hämta ut dina paket utan att du behöver visa legitimation.

Mina Paket

Med appen Mina Paket samlas alla dina paketleveranser på ett enda ställe. Du behöver inte längre ha massa olika appar att hålla koll. Här har du Postnord, DHL, Schenker och Bring. Den som väntar på paketet behöver inte längre söka upp spårning sidor hos olika ombud manuellt. Allt sker automatiskt och du kan spåra dina paket hela vägen från att det skickas till att de anländer.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.