Relate Date – för dig som vill ha djupa och långsiktiga relationer

delighted couple lying on bed in cozy bedroom and cuddling
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Är du singel och vill träffa kärleken ska du testa Relate Date. Slipp att svajpa i oändlighet. Träffa någon som du delar värderingar med!

close up photo of assorted flowers
Photo by Valeria Boltneva on Pexels.com

Appen Relate Date kan hjälpa dig att hitta kärleken. Med denna dejtingapp behöver du inte svajpa i all evighet. Appen har fokus på värderingar och att du ska matcha med någon som har liknande värderingar som dig. Appen Relate Date vill bidra till djupa och långsiktiga relationer. Är du trött på att vara singel kan du ge denna app en chans.

woman in beige long sleeve shirt holding wine glass
Photo by cottonbro on Pexels.com
  • Du slipper svajpa i all oändlighet
  • Varje dag får du nya noga utvalda profiler
  • Relate Date vill bidra till en djupare och mer långsiktig kontakt
  • Relate Date vill även bidra till en mer meningsfull relation
  • Fokus på värderingar
  • Fokus på vad som är viktigt för dig i en relation

Såhär fungerar Relate Date

pink and teal heart box
Photo by George Dolgikh on Pexels.com

Appen Relate Date vill bidra till djupa och långsiktiga relationerl. Är du trött på att vara singel kan du ge denna app en chans. I ett första steg ska du fundera kring och ange dina värderingar. Vad är viktigt för dig etc. I appen finns ett verktyg som hjälper dig att utrycka dina värderingar. Att få koll på sina värderingar kan ge nytta även utanför datinglivet.

couple kissing on seashore
Photo by Adam Kontor on Pexels.com

Varje dag får du tio nya utvalda profiler. Dessa profiler har valts ut efter dina värderingar och preferenser. Du slipper själv att svajpa. Om du finner någon av dessa intressanta så trycker du på ”relate”. Om ni båda har klickat på ”relate” så har ni matchat. Ni kan nu börja chatta med varandra. Att ni vet att ni har likande värderingar kan göra att det blir lättare att prata och skriva till varandra och genom era gemensamma värderingar får ni tips på samtalsämnen.

silver colored ring in rose
Photo by Lukas on Pexels.com

Med denna app slipper du det ytliga svajpandet. Fokuset är på era respektive preferenser och värderingar. Förhoppningen är att det ska leda till en mer djup och långsiktig relation. Med liknande värderingar kan ni få en ökad förståelse för varandra och ni har förmodligen liknande syn på hur ni vill att era liv ska vara. Det finns experter som säger att ha liknande värderingar i ett förhållande är viktigt för en lång och fungerande relation. Att definiera sina värderingar kan vara både nyttigt och användbart i livet även utanför datingvärlden.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.