MAX app beställa och betala din burgare direkt i appen

Om du är sugen på hamburgare är det en god idé att ladda ner MAX app. Här kan du enkelt beställa och betala direkt i appen, så att det bara är att hämta maten när du är framme!

Så här beställer du:

  • Öppna appen
  • Ta med eller ät på plats
  • Välj restaurang och tidpunkt
  • Välj produkter till din order
  • Beställ och betala
  • Visa kvittot vid Expressutlämningen

Max har en meny för alla. hamburgare som Triple Cheese, Friscoburgare, Maxburgare, Originalburgare. Vegetariska alternativ som Crispy No Chicken, BBQ Plant Beef, Grilloumi Burger. Tillbehör som Crispy Fries, Sweet Potato Fries, Cheese Fries, Bönsallad eller Äppelklyftor. För barnen finns det Hamburger-mål, Cheeseburger-mål, Veggieburger-mål, Chicken nuggets.

För dig som gillar snacks finns Chili Cheese, Mozzarella Sticks, Chicken Wings. Dippsåser som Green & Garlic, Buffalo Hot Sauce, Original, BBQ, Smält Cheddardip, Sourcream & Pepper eller Chilibearnaise. Drycker som läsk och kaffe finns såklart också på menyn. Deras Lyxshake finns i smakerna Hjortron, Banana Split, Vanilj, Choklad eller Jordgubbssmak. De har också Smoothie Mango & Passion, Jordgubb, Banan & Blåbär och Avokado, spenat & mango. För dig som är sugen på något sött hittar du Lava Cake, Sundae med olika toppings, Äppelpaj och Hallonpaj.

MAX har ockå Dagens Lunch på vardagar mella kl. 10.00 till 14.00. Under måndagar serveras Maxmål, på tisdagar Originalmål, onsdag Friscomål, torsdagar Maxmål och på fredagar Originalmål. Du kan också beställa BBQ Plant Beef-mål som Dagens Lunch alla dagar.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.