Populära streamingtjänster

black flat screen tv turned on showing man in black shirt
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Koppla av och njut av en film eller en serie. Nedan har vi listat några av de populäraste streamingtjänsterna. Är du osäker på vad du ska kolla på kan du få tips och inspiration från IMDb och Tv.nu.

Netflix

Netflix är världens största streamingtjänst. Utbudet på Netflix är stort. Här finns något för alla smaker och för hela familjen. Abonnemang från 99 kr i månaden.

HBO Max

HBO Nordic har blivit HBO Max. Utbudet hos HBO Max är stort. Med HBO Max har du allt samlat på ett ställe nämligen underhållning från bland annat Warner Bros, HBO Max Originals, Cartoon Network med flera. Streamingtjänsten HBO Max kostar 89 kr i månaden.

Disney+

Streamingtjänsten Disney+ ägs av Walt Disney Company. Allt på ett ställe, Disney+ är nämligen streamingtjänsten med underhållning från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic och Star. För tjänsten Disney+ betalar du 89 kr i månaden.

Discovery+

Discovery+ är streamingtjänsten med det bästa från några av Sveriges och hela världens tv-kanaler. Bland annat kan du kolla på program från kanal5, kanal 9, Discovery Channel. Se livesport från Eurosport 1 och 2. Delar av Discovery+ utbud är gratis men med reklam. För att få tillgång till ett större utbud behöver du ett abonnemang.

Viaplay

Viaplay har ett stort utbud av filmer, serier, barninnehåll och sport. Med abonnemangen Viaplay Medium och Viaplay Total kan du utöver filmer och serier även se på livesport. Testa Viaplay gratis i två veckor. Efter testperioden är månadsavgiften för Viaplay från 129 kr.

SF Anytime

Se filmer och serier med SF Anytime. Se filmer som nyligen visats på bio. Hos SF Anytime slipper du månadsavgifter du betalar nämligen endast för det du faktiskt tittar på.

Tv.nu

Tv.nu är din guide för tv och streaming. Med tv.nu får du en bra överblick om vad som visas på tv och när. Tv.nu har även guide med inspiration och tips till de populäraste streamingtjänsterna såsom Netflix, HBO och Viaplay. På tv.nu ser du vilket betyg filmer, serier och program har på IMDb.

IMDb

IMDb är världens största sajt för information om film, serier, tv och skådespelare. IMDb är en förkortning för International Movie Database. På denna filmdatabas som också finns som app ser du betyg på filmer, serier och program. Betyget är baserat på användarnas åsikter. Här får du tips och inspiration på vad du kan titta på härnäst.

Bli först med att kommentera

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.